
محمد طالبنیا، ورزشکار 54 ساله کردستانی در گفت و گو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از اظهار کرد: مدت 5 سال است که به صورت حرفهای پیادهروی می کنم و در این مدت در مناسبتهای مختلف و در راستای ترویج شعارهای ملی و مذهبی مسیرهای زیادی را پیادهروی کردهام.
وی افزود: روز یکشنبه 17 آبانماه مسیر حرم بیبی هاجره خاتون خواهر امام رضا(ع) تا حرم علی ابن موسی الرضا را با پای پیاده طی میکنم.
طالبنیا با اشاره به هدف خود از پیادهروی این مسیر بیان کرد: این مسیر که هزار و 500 کلیومتر است را با شعار خدایا نیازمندان عالم را بی نیاز کن و با هدف حمایت از نیازمندان و ترویج سنت حسنه احسان و نیکوکاری پیادهروی میکنم.
وی پیشتر، مسیر قروه سنندج به طول 90 کیلومتر را به مدت 12 ساعت در راستای گرامیداشت 18 اسفند سالروز تأسیس کانونهای مساجد پیادهروی کرد.
مدیر مسئول کانون حضرت ابوالفضل دزج همچنین چند سال گذشته به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش و با شعار «صلح و دوستی در جهان» مسافت تقریبی 3 هزار کیلومتری شمال کشور تا جنوب میهن اسلامی را به صورت پیادهروی با موفقیت طی کرد.
وی همچنین برای همدردی با ماهان رحیمی دانشآموز مریوانی سر خود را تراشیده و با شعار «خدایا ماهان را کمک کن» مسیر سنندج به مریوان را پیادهروی کرد.
طالبنیا پیادهروی قروه تا حرم امام در 14 خرداد و پیادهروی مسیر سنندج - همدان نیز با شعار «صرفهجویی در مصرف آب» را در کارنامه ورزشی خود دارد.