کد خبر: 3433491
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰

آمادگی قلب پایتخت در مراسم ۱۳ آبان

گروه جامعه: شهرداری منطقه ۶ با توجه به میزبانی این منطقه در مراسم پر شکوه ۱۳آبان، از آمادگی کامل مسیر راهپیمایی روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به‌مناسبت برگزاری مراسم ۱۳ آبان روز دانش‌آموز و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام، شهرداری منطقه 6 با همکاری معاونت حمل و نقل ترافیک منطقه، معاونت زیباسازی و پسماند منطقه 6 مسیر برگزاری مراسم راهپیمایی را آماده‌سازی کرد.

شهرداری منطقه 6 در مسیر برگزاری مراسم راهپیمایی ایستگاه صلواتی برپا می‌کند و پذیرای راهپیمایان خواهد بود. در سطح منطقه همچنین بنرهایی با موضوع روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و ایام 13 آبان چاپ و نصب شده است.

پاکسازی شعارنویسی در سطح منطقه بویژه خیابان طالقانی و پاکسازی مسیر راهپیمایی از جمله اقدامات است. علاوه بر این، ناوگان جمع‌آوری پسماندهای خشک منطقه 6 نیز در محل حضور خواهند یافت.

برگزاری مسابقه ترافیکی بین دانش‌آموزان پیش دبستانی و آموزش‌های ترافیکی به دانش‌آموزان از دیگر برنامه‌های پیش بینی شده در این روز است.

captcha