کد خبر: 3438825
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳

دوره دانش‌افزایی اساتید قرآن اندونزیایی برگزار شد + عکس

شعب خارجی: دوره دانش‌افزایی منتخبان اساتید قرآنی دانشگاه‌های استان سوماترای جنوبی اندونزی با حمایت رایزنی فرهنگی کشورمان در اندونزی، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دوره که با حضور اساتید قرآنی اندونزیایی برگزار شد، خوش‌منش، استاد علوم قرآنی اعزامی از ایران در سخنانی گفت: در این دوره مؤلفه‌های اصلی آموزه‌های قرآنی آموزش داده و تلاش می‌شود تا مباحث مهم قرآنی در آن مطرح شود.

وی اظهار کرد: قرآن کتاب و کلام خداوند است و این ادعا در مورد هیچ کتاب دیگری نیست و از این‌رو باید این کتاب آسمانی را همواره محترم شمرد و از دستورات آن اطاعت کرد.

خوش‌منش ادامه داد: هر کتابی نیاز به معلم دارد و کسی به‌صورت خودآموز آن را یاد نمی‌گیرد؛ معلم کتاب خداوند، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) هستند و معلمان قرآنی هم در همین مسیر حرکت می‌کنند.

وی گفت:‌ پیامبر(ص) اسوه حسنه است و باید به داشتن این پیامبر عظیم‌الشأن افتخار کنیم. ایشان امین بودند و با صفت الهی که داشتند، کتاب آسمانی قرآن را به مردم شرح دادند.

استاد قرآن اعزامی از ایران در خصوص تعلیم قرآن کریم، عنوان کرد: تعلیم پیامبر(ص) با صبر بود و ما هم باید به این امر توجه داشته باشیم. قرآن در سوره مبارکه جمعه، پیامبر(ص) را به مقام معلم، مقام امام جماعت و مقام خطیب نشان می‌دهد که در این سه مرحله، پیامبر(ص) قرآن را به مردم آموزش می‌دادند.

وی تأکید کرد: پیامبر(ص) در آموزش قرآن، کسی را تحقیر نمی‌کردند و پرخاشگر نبودند؛ بلکه به‌صورت آرام و با صبر، مسائل و مطالب را مطرح کردند.

خوش‌منش در پایان سخنان خود با اشاره به آموزش‌های قرآن در دوران حاضر، گفت: امروزه آموزش قرآن بصری است که شیوه‌ مناسبی نیست. آموزش‌ها باید با عمق وجود انسان‌ها ارتباط داشته باشد. باید در آموزش‌ها توجه کنیم که گوش دروازه قلب و قلب هم دهان روح است.

یادآور می‌شود، در این دوره تلاوت منشاوی، مصطفی اسماعیل، حصری و ... و دستگاه قرائت حجاز توسط استاد خوش‌منش آموزش داده شد.

captcha