کد خبر: 3441043
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴

مسابقه کتاب‌خوانی «فرهنگ عاشورایی» در اراک برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مسابقه کتابخوانی«فرهنگ عاشورایی» به همت کانون فرهنگی-هنری قائم آل‌محمد(عج) اراک تا پایان محرم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان، مرکزی مسابقه کتاب‌خوانی با عنوان «فرهنگ عاشورایی» به همت کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد(عج) اراک برگزار می شود با هدف تبیین واقعه عاشورا به ویژه برای نسل جوان برگزار می‌شود.

علاقمندان در سنین مختلف برای شرکت در این مسابقه می‌توانند جهت دریافت کتابچه و پرسشنامه بیست سوالی به کانون مذور مراجعه کنند، متنی که برای این مسابقه درنظر گرفته شده است برگزیده‌ای از کتاب «قصه کربلا» نوشته علی نظری منفرد است.
علاقه‌مندان تا پایان ماه محرم فرصت دارند کتابچه را تهیه و نسبت به ارسال پاسخ‌ها اقدام نمایند در نهایت به سه نفر از خواهران و سه نفر از برادران طی مراسمی در پایان ماه صفر جوایز نفیسی اهدا می‌شود.

captcha