کد خبر: 3442049
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۹

رشد ۱۲درصدی پرداخت صدقه در 6 ماهه نخست امسال

گروه جامعه: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد از رشد ۱۲درصدی صدقات جمع‌آوری شده در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مصطفی خاکسار معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال ایرانیان 139میلیارد و 845 میلیون تومان صدقه داده‌اند، گفت: سال 93 طی این مدت مردم خیر و نیکوکار کشورمان 124 میلیارد و 808 میلیون تومان صدقه پرداخت کرده‌اند.

وی با اشاره به درآمد صدقات در سال 93 به مبلغ 255 میلیارد و 359 میلیون تومان تصریح کرد: بیشترین درآمد صدقات در سال 93 مربوط به استان‌های تهران، اصفهان، خراسان رضوی و مازندران بوده است.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: استان‌های خراسان جنوبی، گلستان، سمنان طی شش ماهه نخست امسال بیشترین رشد جمع‌آوری صدقه را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌اند.

خاکسار افزود: کمک‌های حاصل از محل مشارکت‌های مردمی صرف هزینه تامین جهیزیه، اعطای وام‌های قرض‌الحسنه کارگشایی و یا راه اندازی طرح‌های عمرانی برای خانواده‌های نیازمند تحت پوشش و نیازمندان می‌شود.

معاون مشارکت‌های مردمی در ارتباط با راه‌اندازی صندوق‌های الکترونیکی یادآورشد: هم اکنون تعداد صندوق‌های الکترونیکی در تهران 200 دستگاه است که فقط با کارت شهروندی امکان پرداخت وجوهات به این صندوق‌ها وجود دارد اما در تلاش هستیم تا امکان پرداخت با کارت‌های شتاب را نیز به امکانات این صندوق‌ها اضافه کنیم و این صندوق‌های الکترونیکی را در شهرهایی چون مشهد، شیراز و تبریز توسعه دهیم.

معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد افزود: برای الکترونیکی کردن صندوق‌های صدقات اقدامات اساسی در حال اجرا است تا بهره وری برای کمک به مستمندان از این طریق افزایش یابد چراکه بیشترین جابجایی تراکنش‌های مالی مشارکت‌های مردمی از طریق خدمات الکترونیک صورت می‌گیرد.

خاکسار با بیان اینکه طرح ایجاد صندوق الکترونیکی صدقات از سال 91 مطرح شده است، خاطرنشان کرد:  بسیاری از ایستگاه‌های مترو، پایانه‌های مسافربری، راه آهن، برخی فروشگاه‌های بزرگ و همچنین برخی دیگر از شهرها و استان‌های پایتخت مجهز به صندوق الکترونیکی صدقات شده‌اند.

شیوه‌های نوینی برای ایمن سازی صندوق صدقات در حال بررسی است

وی افزود: شیوه‌های نوینی برای ایمن سازی صندوق صدقات در حال بررسی است تا خارج کردن صدقات از منفذ صندوق به هیچ وجه امکان نداشته باشد. با این شیوه‌ها راه ایمن برای دریافت کمک‌های مردمی و کاهش هزینه‌ها را دنبال می‌کنیم.

خاکسار همچنین از اختصاص درگاه اینترنتی اختصاصی برای کمک‌های مردمی به کمیته امداد نیز خبر داد و گفت: در نظر داریم درگاه اینترنتی را که قابل دسترسی از طریق اینترنت، تلفن ثابت و موبایل باشد با یک شماره ثابت و ملی راه اندازی کنیم که اکنون 80 درصد این سامانه طراحی شده است.

captcha