کد خبر: 3443380
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
آیت‌الله محمدی ری شهری:

روحانیت باید از طریق رفتار و منش، مبلغ اسلام، انقلاب و ولایت فقیه باشد

کانون خبرنگاران نبأ: تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع)گفت: روحانیت بعنوان الگو و تجسم ایمان در میان مردم شناخته می‌شود، از این‌رو باید از طریق رفتار، منش و سیره زندگی، مبلغ اسلام، انقلاب و ولایت فقیه باشند.

روحانیت باید از طریق رفتار و منش، مبلغ اسلام، انقلاب و ولایت فقیه باشدبه گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، آیت الله محمد محمدی ری شهری در دیدار جمعی از روحانیون عقیدتی سیاسی ناحیه انتظامی تهران بزرگ با بیان این نکته که وجود عقیدتی و سیاسی در نیروهای مسلح پدیده ای مختص به جمهوری اسلامی است که در هیچ نظام دیگری وجود نداشته و ندارد گفت: حکمت شکل‌گیری عقیدتی وسیاسی، تحکیم مبانی اعتقادی و انتقال آموزه‌های سیاسی اسلام به نیروهای مسلح است.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث اظهار کرد: نخستین نکته‌ای که برای روحانیت در این سنگر باید مورد توجه قرار بگیرد راه‌های تقویت ایمان و اعتقاد در نیروهای مسلح و توجه به این پرسش است که چگونه می‌توان اعتقادات نیروهای مسلح را تقویت و تحکیم کرد.

آیت‌الله محمدی ری شهری بیان کرد: آنچه نظام مقدس اسلامی از آن برخوردار است و دیگران فاقد آن هستند، سلاح ایمان است از این‌رو، هرچه اعتقاد نیروهای نظامی و انتظامی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی، محکمتر باشد، دفاع آن‌ها در برابر دشمن موثرتر است.

آیت‌الله محمدی ری شهری در خصوص تقویت اعتقادات و ایمان نیروهای مسلح ضمن بیان اینکه اجرای برنامه‌های جاری فرهنگی و عقیدتی مثل برگزاری کلاس‌های اعتقادی و امام‌شناسی و امثال آن خوب و لازم است و اما کافی نیست، افزود: آنچه بیش از کلاس‌های اعتقادی و اخلاقی برای نیروهای مسلح موثر است، روش و منش و برخوردهای روحانیون و مسئولان عقیدتی و سیاسی در جامعه و با دیگران است.

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث با استناد به روایتی از امام رضا(ع) گفت: کسی که می‌خواهد امام دیگران باشد، باید ابتدا نفس خودش را تعلیم دهد و قبل از تبلیغ زبانی با رفتار خود درس‌آموز دیگران باشد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) اظهار کرد: نکته دیگری که در کارهای فرهنگی در سطح جامعه مهم است این است که در کارهای فرهنگی نباید از ابتدا توقع حداکثری از افراد داشته‌ باشیم بلکه باید تلاش کنیم افراد متمایل به نظام و انقلاب را جذب کرده و این تمایل را در جذب به دین و ایمان و نظام اسلامی با رفتار و کردار خود به تدریج افزایش دهیم که این روش توسط پیامبر(ص) هم انجام می‌شده‌است.

رئیس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث همچنین با بیان اینکه در نیروهای مسلح ممکن است حساسیت بیشتری در این خصوص وجود داشته باشد، افزود: در اینکه افراد نسبت به اسلام و انقلاب علاقه پیدا کنند و یا از اسلام و انقلاب دلزده شوند، رفتار و برخورد روحانیون خیلی مؤثر است زیرا حتی یک رفتار نامناسب گاه می‌تواند تأثیرات بسیار بدی به همراه داشته‌باشد و عکس آن یک رفتار خوب و حسن معاشرت موجب بیشتر علاقمندشدن به اسلام و ارزش‌های اسلامی باشد.

آیت‌الله محمدی ری شهری گفت: شخصیت‌دادن به افراد خصوصا به جوانان و مهم شمردن آنان بسیار مهم است و از رموز جذب و افزایش تاثیر کار فرهنگی است.

رئیس دانشگاه قرآن و حدیث گفت: راز و رمزی که همه پیامبران و خصوصا پیامبر ما از آن بهره می‌گرفتند، تبلیغ عملی است زیرا تبلیغ زبانی در صورتی تأثیرخواهد داشت که تبلیغ عملی نیز صورت گرفته‌ باشد.

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) همچنین در خصوص اهمیت آموزه‌های سیاسی در کنار آموزه‌های عقیدتی گفت: نیروهای مسلح باید حقیقتا سیاست‌دان باشند، نه اینکه اهل بازی‌های حزبی و سیاسی بوده و وارد جریانات سیاسی شوند.

آیت‌الله محمدی ری شهری گفت: نظام اسلامی یک نظام سیاسی است و اگر کسی بخواهد از نظام اسلامی دفاع کند باید با مسایل سیاسی اسلام و در رأس آن‌ها با مسأله ولایت فقیه آشنا باشد، زیرا کسی که با آموزه‌های سیاسی اسلام و در رأس آن با مساله ولایت فقیه آشناتر باشد در عرصه دفاع از کشور موثرتر و موفق‌تر خواهد بود.

مرجان شرف

captcha