کد خبر: 3444072
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
هادی‌پور خبر داد:

انجام ۲۰ هزار ساعت کار پژوهشی در رابطه با خطابه توسط مؤسسه امیربیان

گروه اندیشه: مدیر مؤسسه امیر بیان قم گفت: ۲۰ هزار ساعت کار پژوهشی توسط این مؤسسه روی کار خطابه انجام شده است به‌گونه‌ای که ۶۰۰ نکته در خصوص فن خطابه در نهج‌البلاغه مورد بهره‌برداری قرار گرفت و از این طریق یک جلد کتاب با عنوان نهج‌الخطابه تدوین منتشر شد.

حجت‌الاسلام سامان هادی‌پور، مدیر مؤسسه امیر بیان قم در حاشیه مراسم افتتاحیه شعبه استانی مؤسسه امیر بیان در خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با فعالیت‌های این مؤسسه گفت: مؤسسه امیربیان در راستای زمینه‌سازی برای ظهور امام زمان(عج) تلاش می‌کند.
وی افزود: امروز دشمنان در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه فرهنگی ما را با ماهواره‌ها و شبکه‌های مجازی محاصره کرده‌اند تا بر روی محبین اهل‌بیت(ع) در قالب جنگ نرم تاثیر بگذارند و با این حال بضاعت ما این بوده است که با تشکیل این مؤسسه سربازان امام زمان(عج) را به فنون بیان مجهز مسلح کنیم.
هادی‌پور با اشاره به این‌که طبق فرموده رهبر معظم انقلاب نیز بهترین راه مقابله با هجمه فرهنگی ناجوانمردانه تبلیغ و بیان است، اضافه کرد: تاکنون شعب استانی این مؤسسه علاوه بر استان قم در تهران، اصفهان و فارس راه‌اندای شده‌اند و شعبه لرستان به‌عنوان پنجمین شعبه افتتاح شده است.
وی افتتاح شعب استانی مؤسسه امیربیان در استان‌های گلستان و کردستان را از برنامه‌های پیش‌روی این مؤسسه اعلام کرد و گفت: طبق پیش‌بینی به‌عمل آمده هر سال دو شعبه استانی مؤسسه در سطح کشور راه‌اندازی می‌شود.
هادی‌پور با بیان این‌که اگر اهل جهاد فرهنگی باشیم در شهادت در این جنگ نیز باز است، تصریح کرد: امروز تیربارهای دشمن در خانه به خانه کشورمان مستقر شده است به‌گونه‌ای که وقتی پشت بام‌های خانه‌ها را مشاهده می‌کنیم می‌بینیم که نه یک دیش ماهواره بلکه چندین دیش ماهواره وجود دارد و همین‌ها هم امروز موجب گسترش بدحجابی در جامعه شده‌اند.
مدیر مؤسسه امیر بیان قم گفت: 20 هزار ساعت کار پژوهشی توسط این مؤسسه روی کار خطابه انجام شده است به‌گونه‌ای که در گام نخست شیوه بیان خداوند برای هدایت بندگان از آیات قرآن احصاء شد و سپس 600 نکته در خصوص فن خطابه در نهج‌البلاغه مورد بهره‌برداری قرار گرفت و از این طریق یک جلد کتاب با عنوان نهج‌الخطابه تدوین منتشر شد.
وی اظهار کرد: در بخش دیگری از این کار پژوهشی فنون خطابه خطبای برجسته مورد واکاوی و بررسی قرار گرفت و نهایتاً در قالب این پژوهش که در نوع خود بی‌نظیرترین پژوهش در طول تاریخ فعالیت حوزه‌های علمیه است مجموعه 14 جلدی آموزش خطابه تدوین و در حوزه‌های علمیه نیز مورد استقبال قرار گرفت.
هادی‌پور با اشاره به استقبال طلاب از آموزش‌های فنون خطابه مؤسسه امیر بیان تصریح کرد: سال گذشته 1300 نفر برای فراگیری فنون خطابه ثبت‌نام کردند؛ اما به‌دلیل محدویت فضا 800 نفر از آن‌ها پذیرش شد و امسال نیز از بین 800 نفر 600 نفر پذیرش شدند.
مدیر مؤسسه امیربیان قم با اشاره به این‌که در ایام محرم امسال 458 مبلغ آموزش دیده در این مؤسسه به 30 شهر در 9 استان کشور اعزام شدند، گفت: با این اعزام‌ها 700 هزار نفر مخاطب در مساجد، مدارس و هیئات مذهبی پای منبر مبلّغین نشستند.
هادی‌پور ضمن قدردانی از اهتمام مسئولان استان لرستان برای راه‌اندازی پنجمین شعبه مؤسسه تخصصی خطابه امیربیان در این استان بیان کرد: این موضوع بیان‌گر این است که استان لرستان پذیرای فعالیت‌های فرهنگی در عرصه جنگ نرم است.

captcha