کد خبر: 3444131
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۷

برگزاری مراسم افتتاحیه یادواره شهدای دانش‌آموزی در سنندج

گروه سیاسی: آئین افتتاحیه یادواره شهدای دانش‌آموز و فرهنگی در هفته بسیج دانش‌آموزی و همزمان با سراسر استان امروز، در آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محمد سلیمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کردستان، در مراسم افتتاحیه یادواره شهدای دانش‌آموز و فرهنگی که با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بین دانش‌آموزان و فرهنگیان برگزار شد، از شهدای دانش‌آموز و فرهنگی به عنوان افراد بصیر و ولایی نام برد و اظهار کرد: تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران حاکم است آسیبی به کشور ما نمی‌رسد.
وی با اشاره به اینکه شهدا با خدا معامله کرده‌اند، افزود: شهدا برای دستیابی ما به آرامش حقیقی از جان مایه گذاشتند و باید ما قدردان خون آنان باشیم و راه پر نورشان را با تمام توان ادامه دهیم.
سلیمانی با اعلام اینکه شهدا برای آرامش ما از هیچ کوششی دریغ نورزیدند، اعلام کرد: این شهدا بار سنگینی بر دوش ما فرهنگیان و شما دانش‌اموزان نهادند تا این امانت را به درستی به آیندگان منتقل کنیم.
وی وظیفه دانش‌آموزان در شرایط کنونی را برای مبارزه با غرب و استکبار جهانی و پیروزی در جنگ نرم دشمنان، کسب علم و دانش در گام اول و در گام دوم تقویت ایمان و اخلاص و انجام فرایض دینی دانست.
بهمن عرفانی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج در ابتدای این مراسم هدف از اجرای این مراسم را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی هر چه بیشتر نسل جوان با ارزش‌ها و فرهنگ دینی و اسلامی بیان کرد.
وی با ذکر این نکته که یک پنجم از شهدای والا مقام کشور دانش‌آموزهستند، یادآور شد: این امر نشانگر حضور پر رنگ و برجسته جوانان در دوران جنگ تحمیلی است.

captcha