کد خبر: 3444587
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷

سفر رئیس سازمان حج و زیارت به لرستان

گروه اجتماعی: رئیس سازمان حج و زیارت کشور جهت دیدار با خانواده‌های جان‌باختگان لرستانی حادثه منا امروز، ۱۷ آبان‌ماه وارد لرستان شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت کشور صبح امروز، 17 آبان‌ماه جهت دیدار با خانواده‌های جا‌ن‌باختگان لرستانی حادثه منا وارد خرم‌آباد شد.

اوحدی در این سفر پس از ورود به شهر خرم‌آباد با خانواده رحیمیان‌ثابت، از جان‌باختگان لرستانی حادثه منا دیدار کرد. همچنین دیدار با نماینده ولی‎فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد و دیدار با استاندار لرستان از دیگر برنامه‌های سفر وی در شهر خرم‌آباد است.

محمد خسروی، مدیر حج و زیارت لرستان در این رابطه به ایکنا، گفت: اوحدی در این سفر قرار است در شهرستان‌های ازنا، الیگودرز و دورود برای دلجویی از خانوادهای جان‌باختگان منا در منزل آن‌ها حضور یابد.
وی اظهار کرد: آخرین برنامه اوحدی سفر به بروجرد است که امشب حدود ساعت 20 رئیس سازمان حج و زیارت کشور با خانواده چکشی یکی از مفقودین بروجردی در حادثه منا دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد و همچنین با همه خانواده ‌ای مفقودین حادثه منا در این سفر دیدار و دلجویی به‌عمل خواهد آمد.

سعید اوحدی در جمع خانواده مرحوم رضا رحیمیان ثابت یکی از جان‌باختگان حادثه منا، ضمن عرض تسلیت به خانواده این جان‌باخته، اظهار داشت: جا داشت در مراسم هرکدام از این جان‌باختگان حضور داشته باشیم اما با توجه به محدودیت زمان و مکان به‌دلیلی ضرورت داشت در عربستان بمانیم که با آخرین پرواز برگشتیم.

وی افزود: تا آخرین زائری که در عربستان بود احساس کردیم که باید در خدمت آن‌ها باشیم اما هنوز هم کل ماجرا تمام نشده است.

رئیس سازمان حج و زیارت کشور عنوان کرد: فاجعه بسیار تلخ منا منجر به جان باختن بیش از هفت هزار زائر مظلوم کشورهای دنیا شد و در کنارش 460 زائر عزیزمان مظلومانه در روز عید قربان قربانی سوء تدبیر دست‌اندرکاران حج عربستان شدند.

وی بیان کرد: هنوز 25 زائر مفقود داریم که تا این لحظه اطلاعی از آن‌ها نداریم بنابراین با همکاری خانواده‌های این مفقودان «دی ان ای» گرفته شد و به عربستان ارائه کردیم.

اوحدی تصریح کرد: دوشنبه هفته گذشته کمیته مشترکی در عربستان تشکیل شد که امیدواریم بتوانیم از طریق «دی ان ای» وضعیت این عزیزان را مشخص کنیم.

captcha