آغاز اجرای طرح چشم‌انداز ۵ ساله تربیت نخبگان قرآنی در خوزستان
کد خبر: 3446947
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵

آغاز اجرای طرح چشم‌انداز ۵ ساله تربیت نخبگان قرآنی در خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: طرح چشم‌انداز پنج ساله تربیت دانش‌آموزان نخبه قرآنی در رشته‌های قرائت و حفظ قرآن کریم با تشکیل کارگاه آموزشی و تخصصی نخبگان قرآنی در استان خوزستان اجرا می‌شود.

علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: با توجه به در اختیار داشتن استعدادهای دانش‌آموزی از سوی آموزش و پرورش، برنامه‌ریزی‌های آموزشی قرآنی در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت ویژه دانش‌آموزان نخبه قرآنی سراسر استان خوزستان در این اداره تدوین شده است.

وی بیان کرد: بر این اساس طرح جدید تشکیل کارگاه آموزشی و تخصصی نخبگان قرآنی با حضور دانش‌آموزان دختر و پسر اجرا می‌شود که نخستین جلسه آن فردا، 21 آبان‌ماه برگزار خواهد شد.

بلاسم با بیان اینکه این کارگاه به صورت یک جلسه در ماه تشکیل می‌شوند، افزود: ساعت 8 تا 16 در مدرسه شاهد عفاف، دانش‌آموزان تحت آموزش‌های قرآنی قرار می‌گیرند. 120 دانش‌آموز دختر و پسر دارنده رتبه‌های برتر مرحله نخبگان مسابقات قرآن دانش‌آموزی از پایه هشتم تا چهارم متوسطه در این کارگاه‌ها که در دو رشته حفظ قرآن کریم و قرائت تشکیل می‌شوند، حضور خواهند داشت.

رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش استان خوزستان بیان کرد: 10 مدرس در دو بخش پسران و دختران شامل سید جاسم موسوی، امین میمندی و سید فؤاد شوکاوی در رشته قرائت پسران، نادیا داوودی، سنا منبوهی و نزیهه جنامی در رشته قرائت دختران، سبهان دغاغله، فؤاد نعیماوی در رشته حفظ پسران و سیده خلود موسوی و صدیقه لویمی در رشته حفظ دختران تدریس این کارگاه‌ها را بر عهده دارند.

وی افزود: در طی زمان مانده تا تشکیل کارگاه آینده در ماه همه دانش‌آموزان مورد آموزش‌های غیرحضوری مدرسان از طریق تلفن و فضای مجازی قرار می‌گیرند. به طور تقریبی هر مدرس دارای 13- 10 دانش‌آموز است.

وی پیرامون شرکت کنندگان در این کارگاه‌های آموزشی توضیح داد: این دانش‌آموزان در مرحله نخبگان مسابقات قرآن استان خوزستان موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند. البته دانش‌آموزانی که حافظ 5 جزء از قرآن کریم و بالاتر نیز هستند و در مسابقات رتبه کسب نکرده‌اند نیز می‌توانند در این کارگاه شرکت کنند.

بلاسم با تأکید بر اینکه در سرمایه‌گذاری بر نخبگان قرآنی دانش‌آموزی چشم‌انداز 5 ساله طراحی شده است، ادامه داد: سه دوره آموزشی کوتاه مدت ویژه دانش‌آموزان چهارم متوسطه، میان‌مدت دوم و سوم متوسطه و بلندمدت پایه‌های هفتم، هشتم و نهم است تا در پایان این چشم‌انداز قاریان و حافظان برجسته به جامعه قرآنی کشوری تحویل داده شود.

وی به تفکیک دانش‌آموزان شرکت کننده در رشته‌های حفظ پسران را 25 نفر، حفظ دختران را 29 نفر، قرائت پسران را 39 نفر و قرائت دختران را 27 نفر دانست و افزود: بیشترین پراکندگی جمعیت دانش‌آموزان مربوط به شهرهای شادگان، آبادان، خرمشهر، رامهرمز، رامشیر و ... است.

بلاسم اظهار کرد: همچنین به دلیل ادغام مسابقات اوقاف با آموزش و پرورش در رده سنی زیر 18 سال رشته حفظ ویژه؛ رشته‌های حفظ 5 جزء، 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن کریم به رشته‌های مسابقات قرآن دانش‌آموزان نیز اضافه شده است.

captcha