کد خبر: 3446948
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۸
در کنفرانس پیشاور تأکید شد؛

پیروی از امام حسین(ع) به معنای حفظ اسلام است

شعب خارجی: مسئول مدرسه جامع جنیدیه غفوریه در پاکستان گفت: پیروی و متابعت از امام حسین(ع) یعنی اینکه نگذاریم اسلامی را که با قربانی کردن خود، خانواده و یارانش حفظ شده است، به دست بعضی‌ها گزند ببیند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کنفرانس «امام حسین(ع)» با حضور جمع زیادی از علمای اهل تشیع و تسنن و دوستداران اهل بیت(ع) در مسجد تمبر پوره در شهر پیشاور پاکستان برگزار شد.

مفتی نظام‌الدین از سخنرانان این مراسم گفت: پیامبر گرامی(ص) فرموده‌اند که اهل بیت من مانند کشتی هستند و کسانی بر آن سوار شوند، نجات می‌یابند.

وی بیان کرد: با نگاهی به گذشته، می‌بینیم که دو فرقه بزرگ اسلام، شیعه و سنی همچنان در کنار هم در صحنه حضور داشته و به عقاید یکدیگر احترام می‌گذارند.

این سخنران در ادامه عربستان سعودی را به ایجاد خلل در امور مسلمانان متهم کرد و افزود: دولت سعودی میان مسلمانان تفرقه ایجاد می‌کند. اسلام از دست وهابیون به خطر افتاده است.

وی افزود: امروزه گروه‌های کوچک در اسلام به‌وجود آمده‌اند که یکدیگر را کافر می‌دانند که برای مبارزه با چنین تفرقه‌ای باید نیروهای ناب اسلامی برخیزند؛ چنانکه امام حسین(ع) به ما درس قیام علیه یزیدی‌ها را می‌دهد.

همچنین علامه احسان‌الله، مسئول مدرسه جامع جنیدیه غفوریه بیان کرد: امام حسین(ع) تعبیر و تفسیر آیه قرآنی «وَ فَدَیْناهُ بِذِبْحٍ عَظِیمٍ» است. بر ما مسلمانان واجب شده است که پیرو قیام این قربانی باشیم و نگذاریم ذره‌ای از خون آن حضرت به هدر رود.

وی تأکید کرد: پیروی و متابعت از امام حسین(ع) یعنی اینکه قربانی شدن ایشان و یاران باوفایش را گرامی بداریم و نگذاریم اسلامی را که با قربانی کردن خود، خانواده و یارانش حفظ شده است، به دست بعضی‌ها گزند ببیند.

علامه محمد عاشق حسین قادری نیز از دیگر سخنرانان این کنفرانس گفت: خوش به سعادت کسانی که با برگزاری چنین مراسمی مصیبت امام حسین(ع) و یاران با وفایش را گرامی می‌دارند و موجب می‌شوند تا علمای اهل تسنن و تشیع دور هم جمع شوند.

در ادامه حجت‌الاسلام عابد حسین شاکری در سخنانی با اشاره به عقاید اهل تشیع و تسنن، اظهار کرد: الله، قرآن، کعبه و شعائر اسلامی شیعه و سنی یکی است و اختلافی در اصول دین این دو مذهب نیست؛ بلکه علمای شیعه و سنی در فروع دین دارای اختلافات جزئی هستند که این اختلافات باعث نزاع و جدال نیستند.

وی بیان کرد: کسانی که اختلافات کوچک را بزرگ می‌کنند، بدانند که هیچ خدمتی به دین اسلام نمی‌کنند. آنان خودشان درباره اسلام چیزی نمی‌دانند و تنها با پیروی از دشمنان اسلام تنها خواسته‌های آنها را پیاده می‌کنند.

علی یوسفی، مسئول خانه فرهنگ ایران در پیشاور پاکستان نیز گفت: شما برگزارکنندگان این کنفرانس، اجر معنوی‌تان را از حضرت امام حسین(ع) می‌گیرید و مورد حمایت امام حسین(ع) در بهشت قرار می‌گیرید؛ چرا که در حدیث آمده است «مَن بَکی أَو أَبکی أَو تَباکی فی مُصیبهِ الحُسین حُرِّمَت جَسَدَهُ علی النار و وَجَبَت لَهُ الجَنَّة: هرکس در مصیبت امام حسین بگرید یا بگریاند و یا ( اگر گریه‌اش نیامد) خود را به حالت گریه بزند؛ جسدش بر آتش حرام شده و بهشت بر او واجب می‌گردد».

captcha