کد خبر: 3447237
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵
محمدجواد شوشتری در غرفه ایکنا خبر داد:

ساخت یادمان جان‌باختگان منا توسط شهرداری/ پیشنهاد یادمان قرآنیان مهاجر قابل بررسی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس دفتر شهردار تهران از برنامه‌ریزی به منظور ساخت و نصب یادمان مهاجران الی‌الله از سوی سازمان زیباسازی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) محمدجواد شوشتری، رئیس دفتر شهردار تهران امروز، 20 آبان‌ماه طی بازدید از نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در غرفه ایکنا از ساخت یادمانی برای مهاجران الی‌الله خبر داد.
شوشتری در گفت‌وگو با ایکنا اظهار کرد: سازمان زیباسازی شهرداری تهران برای گرامیداشت یاد و خاطره مهاجران الی‌الله که در فاجعه منا جان خود را از دست دادند طرحی به منظور ساخت یادمانی برای مهاجران الی‌الله دارد که این طرح هم‌اکنون در حال بررسی است.
وی افزود: فراخوانی به منظور ارائه طرح‌ها برای یادمان مهاجران الی‌الله از سوی سازمان زیباسازی شهرداری تهران اعلام می‌شود و مسابقه‌ای گذاشته می‌شود تا طرح‌ها جمع‌آوری شده و در نهایت بهترین طرح‌ها برای ساخت یادمان مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس دفتر شهردار تهران عنوان کرد: یادمان مهاجران الی‌الله پس از ساخت توسط سازمان زیباسازی شهرداری تهران در یکی از مناطق تهران که مناسب باشد نصب می‌شود تا برای همیشه یاد و خاطره مهاجران الی‌الله زنده بماند.
وی درباره ساخت یادمان ویژه قاریان مهاجر الی‌الله گفت: این طرح در حد یک پیشنهاد است که باید به سازمان زیباسازی شهرداری تهران ارائه شود تا در صورت امکان بررسی‌ها صورت گیرد و یادمان قاریان مهاجر الی‌الله نیز ساخته شود و در سطح شهر تهران نصب شود.

captcha