کد خبر: 3447367
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳
همزمان با هفته کتاب؛

طرح کتابت قرآن در کتابخانه سعیدی بیرجند آغاز می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول نهاد کتابخانه‌های عمومی بیرجند از آغاز طرح کتابت قرآن در کتابخانه سعیدی بیرجند همزمان با آغاز هفته کتاب خبرداد.


محمود کاظم‌زاده، مسئول نهاد کتابخانه‌های عمومی بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، اظهار کرد: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی برای نخستین بار در سطح کتابخانه‌های کشور طرح کتابت قرآن کریم آغاز می‌شود.



وی با اشاره به اینکه دانش آموزان و دانشجویان با نیت‌های مختلف برای موفقیت در کتابخانه ها حضور داشته که می‌توانند با شرکت در این طرح معنوی یک صفحه از قرآن را به اسم خود نگارش و به یادگار بگذارند، گفت: افراد متقاضی می‌توانند به انتخاب خود یک صفحه تا چند صفحه از قرآن را انتخاب و کتابت کنند.



مسئول نهاد کتابخانه‌های عمومی بیرجند تأکید کرد: در صورتی که کتابت هر صفحه از قرآن بیشتر یک برگ باشد خوش‌خط‌ترین برگ انتخاب و در قالب یک قرآن کامل تکمیل و صحافی خواهد شد.



کاظم‌زاده با بیان اینکه پایین هر صفحه اسم نگارنده و یکی از شهدا درج می‌شود، ادامه داد: پس از اتمام کتابت قرآن، این قرآن دست نوشته به صورت موزه‌ای در کتابخانه سعیدی بیرجند نگهداری خواهد شد.



مسئول نهاد کتابخانه‌های عمومی بیرجند با اشاره به اینکه در قالب این طرح مکانی در کتابخانه سعیدی برای کتابت قرآن در نظر گرفته می‌شود، یادآور شد: این طرح با کتابت قرآن کریم آغاز و با کتابت نهج البلاغه و صحیفه سجادیه ادامه دارد.

captcha