کد خبر: 3449231
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۱
صلاحی مطرح کرد:

اجرای طرح هبه کتاب توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری

گروه ادب: رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با بیان اینکه همزمان با هفته کتاب طرح هبه کتاب صورت می‌گیرد،‌گفت: از ۲۴ تا ۲۸ آبان عضوگیری کتابخانه‌های عمومی زیرپوشش این سازمان رایگان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در نشست خبری اعلام برنامه‌های این سازمان در هفته کتاب با بیان اینکه از 24 تا 28 آبان (هفته کتاب) عضوگیری کتابخانه‌های عمومی زیرپوشش این سازمان رایگان خواهد بود، در ابتدای کلام به محکومیت حادثه تروریستی شهر پاریس پرداخت و یادآور شد: ملت ایران بزرگترین قربانی تروریسم در جهان هستند و در هرجای دنیا حادثه‌ای تروریستی رخ می‌دهد، محکوم می‌کنند چراکه خون همه انسان‌ها محترم است و باید برای جان انسان‌ها احترام قائل بود.
صلاحی با بیان اینکه بالاترین معجزه پیامبر اسلام(ص) کتاب است، گفت: انقلاب ما وجه فرهنگی داشته و در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی با رشد کتاب و کتابخوانی مواجه شدیم. به عنوان نمونه پس از دفاع مقدس یک میلیون عنوان کتاب چاپ شد و اکنون نمایشگاه بین‌المللی کتاب بزرگترین نمایشگاه کشور است.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به تجمیع کتابخانه‌های زیر پوشش این سازمان و کتابخانه‌های معاونت فرهنگی شهرداری اشاره کرد و افزود: با تحقق این امر آمار کتابخانه‌های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری به حدود 400 باب رسید.
این عضو شورای سیاستگذاری هفته کتاب با اذعان به کمبود کتابخانه و فرهنگسرا در تهران گفت: 34 فرهنگسرا و 160 خانه فرهنگ در تهران داریم که پاسخگوی نیاز جمعیت 9 میلیون نفری تهران نیست. هر اندازه کتاب و کتابخانه افزایش یابد فرهیختگی تهران بیشتر می‌شود و آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابند. برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید کتابخانه‌ها ساخته و تجهیز شوند و فرهنگ مطالعه نیز توسعه یابد. باید در تمام بوستان‌های بزرگ کتابخانه داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه سطح مطالعه تهرانی‌ها بیشتر از دو یا سه دقیقه است، افزود: در عین حال هنوز تا سطح مطلوب فاصله داریم.
صلاحی شعار برنامه‌های هفته کتاب سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران را «کتاب، یار همدل و همزبان» اعلام کرد و گفت: این نام بر اساس نامگذاری امسال به «دولت و ملت؛ همدلی و همزبانی» برگزدیه شده است.
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به اجرای طرح هبه کتاب در کتابخانه‌های شهرداری در طول هفته کتاب اشاره کرد و توضیح داد: در این برنامه که اعتبار درنظر گرفته شده برای آن 150 میلیون تومان است، کتاب‌های مازاد افراد جمع‌آوری و در مقابل بن کتاب در اختیار آنها قرار می‌گیرد.
عضو شورای سیاستگذاری هفته کتاب در معرفی دیگر برنامه‌های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به مناسبت هفته کتاب گفت: در این راستا می‌توان به راه‌اندازی غرفه‌های «گذر کتاب» برای کودکان، برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب «به رنگ صبح» درباره سبک زندگی شهدا در خانواده، راه‌اندازی کانون قلم‌اولی‌ها و راه‌اندازی کتابخانه‌های سیاراشاره کرد.
برگزاری جشنواره کتاب شهر
صلاحی همچنین گفت: هفته کتاب آغاز جمع‌آوری آثار مکتوب در حوزه شهر، شهروند و شهرنشینی برای شرکت دادن در جشنواره کتاب شهر است. این جشنواره سال آینده برگزار خواهد شد.

captcha