کد خبر: 3450564
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰

دیدار جمعی از کتابداران استان با نماینده ولی‌فقیه

گروه اجتماعی:‌ با فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی جمعی از کتابداران کتابخانه‌های عمومی استان با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان، در جمع کتابداران کتابخانه های عمومی استان زنجان، گفت: در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی و مشکلات این حوزه مسئولان و فرهیختگان بسیار سخن گفته‌اند و معتقدیم هر چه در این راستا سخن گفته شود نامکرر است و تا زمانی که به حد مطلوبی از انس با کتاب نرسیم این سخنان باید بیان شود.

وی افزود: امروز رسانه‌های دیداری و شنیداری اطلاعات مورد نیاز مردم را در اختیار آنان قرار و بسیاری از نیازهای افراد را تأمین می‌کنند، ولی در گذشته این امکان وجود نداشت و لذا افراد قدیمی برای بالا بردن اطلاعات و آگاهی‌های خود به سمت کتاب می‌رفتند و انگیزه قوی برای مطالعه وجود داشت.

امام جمعه زنجان تصریح کرد: امروزه فضای مجازی فرصت مطالعه را از افراد بخصوص جوانان ربوده است و خانواده‌ها در این زمینه نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری دارند و باید اعضای خانواده بالاخص کودکان را به سمت کتاب و کتابخوانی هدایت کنند و خانواده‌ها اگر مایل به کتابخوان کردن کودکان خود هستند باید خود کتاب در دست گرفته و کتاب بخوانند.

آیت‌الله خاتمی تصریح کرد: طبق آمارهای ارائه شده توسط مسئولان، وضعیت استان زنجان در زمینه کتاب و کتابخوانی مطلوب و رضایت‌بخش بوده است.

امام جمعه زنجان با تأکید بر اینکه باید زمینه تفریح جوانان با کتابخوانی فراهم شود، خاطرنشان کرد: پرداختن به کتاب و کتابخوانی بهترین تفریح انسان است و سبب ایجاد نشاط روحی در جامعه می‌شود.

captcha