کد خبر: 3452981
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰
بختیاری:

اهدای کتاب در اولویت اقدام واقفان قرار گیرد

گروه اجتماعی: رئیس نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان ابهر گفت: با توجه به اینکه وقف باعث تعیین یک محدوده مشخص برای استفاده از کتاب می‌شود لذا توصیه می‌شود علاقه‌مندان، کتاب‌های خود را اهدا کنند تا گسترده استفاده از این اثر ارزشمند بیشتر شود.

عبدالحسین بختیاری، رئیس نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان ابهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: اهدای کتاب، با ایجاد زمینه استفاده افراد دیگر در بهره‌برداری از این اثر ارزشمند، اقدام پسندیده‌ای است که در هفته کتاب و کتابخوانی مورد توجه ویژه قرار دارد.

بختیاری تصریح کرد: وقف یکی از موارد پسندیده و موکد در دین مبین اسلام است که باقیات و صالحات برای عامل این عمل خیر محسوب می‌شود ولی با توجه به اینکه این امر پسندیده شرایط خاصی دارد و معمولا با وقف کتاب، حوزه استفاده از آن در چهارچوب نیات واقف محدود شده و نمی‌توان نهایت استفاده از آن را داشت، بهتر است علاقه‌مندان به این امر پسندیده، کتاب خود را اهدا کنند.

وی با بیان اینکه تا کنون اهدای کتاب خطی یا نسخ قدیمی در شهرستان ابهر صورت نگرفته است، تصریح کرد: باید توجه داشت که کتاب‌های قدیمی و خطی مورد تهدید گذر زمان قرار دارند در حالی که در کتابخانه‌های مرکزی و مراکزی که امکان نگهداری از آنها در شرایط مناسب مهیا شده است می‌توان از این آثار مدت زمان بیشتری برای استفاده بهره برد.

بختیاری با بیان اینکه در شهرستان ابهر هنوز امکان نگهداری از نسخ قدیمی و خطی وجود ندارد، تأکید کرد: اهدای کتاب لزوما به کتابخانه‌های عمومی نیست بلکه علاقه‌مندان می‌توانند کتاب‌های خود را به کتابخانه مدارس، حوزه علمیه، دانشگاه، مساجد و یا هر مکان دیگری که امکان دسترسی عمومی به آن وجود دارد در این امر پسندیده شرکت کنند.

captcha