حمید کیانی، معاون برنامهریزی اداره کل فرهنگی شهرداری تهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: براساس تقویم شمسهای، هر دوره از جشنوارههای شمسه به دورههای 9 ماهه زمان بندی شده که این دوره به «سال شمسهای» نامگذاری شده است.
وی افزود: سال شمسهای از آذرماه هر سال آغاز میشود و در شهریورماه سال بعد پایان مییابد.
کیانی با اشاره به اینکه رویکرد شمسه چهارم توانمندسازی کانونهای محلی بوده است، عنوان کرد: چهارمین دوره جشنواره آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه با شناسایی ظرفیت و استعدادهای جوانان محلات و با مشارکت نوجوانان و سایر اقشار شهروندی برای ساختن شهری زیبا و حفظ ارتباطات مردمی و محلهای، براساس برنامه پنج ساله و رویکرد 18 گانه مدیریت شهری برنامه ریزی شد و مورد استقبال شهروندان قرار گرفت.
دبیر مجموعه جشنوارههای شمسه گفت: اکنون پس از پایان رقابتها در شمسه چهارم، داوری آثار و انتخاب شرکت کنندگان برتر، آئین اختتامیه دوره چهارم جشنوارههای شمسه چهارم آذرماه سال جاری ساعت 18 در تالار ایوان شمس با حضور مدیران ارشد شهری، هنرمندان، برگزیدگان شمسه، خبرنگاران و اصحاب رسانه چهارم برگزار و جوایز منتخبان به آنان اهدا میشود.
وی ادامه داد: مجموعه جشنوارههای آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه برای چهارمین سال پیاپی در 12 عنوان جشنواره «قرآن در زندگی»، «نهج البلاغه و زندگی»، «دعا و نیایش»، «فیلم»، «تئاتر»، «نقاشی و تندیس»، «گرافیک و تصویرسازی»، «خوشنویسی»، «سرود و موسیقی»، «کاریکاتور»، «شعر و ادب» و «عکس» در سطح تهران برگزار شد.
کیانی با بیان اینکه این جشنواره در سه مرحله محلی، منطقهای و نهایی در تهران برگزار شد، عنوان کرد: در مجموع 65 هزار نفر در این جشنواره حضور پیدا کردند که 20 هزار نفر به مرحله نهایی رسیدند.
وی بیشترین تعداد شرکت کننده را مربوط به بخش آئینی شامل «قرآن در زندگی»، «نهج البلاغه و زندگی»، «دعا و نیایش» و بیشترین تعداد آثار ارسالی را مربوط به بخش تجسمی دانست.