کد خبر: 3454897
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵
امیدیان خبر داد:

آغاز نام‌نویسی جشنواره «فجر انقلاب قرآنی» در لرستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان از آغاز نام‌نویسی جشنواره «فجر انقلاب قرآنی» از اول آذر تا ۳۰ دی‌ماه امسال در استان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از آغاز نام‌نویسی جشنواره «فجر انقلاب قرآنی» در استان خبرداد و گفت: این جشنواره قرآنی در سه بخش کودک و نوجوان، جوان و خانواده برگزار می‌شود.
وی در رابطه با رشته‌های این جشنواره قرآنی افزود: برای گروه سنی قبل از مقطع دبستان حفظ 10 سوره آخر قرآن، متولدین اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 88 و 89 نقاشی با مضامین قرآنی و دوره اول دبستان سنین 7، 8 و 9 حفظ 20 سوره آخر قرآن کریم انتخاب شده است.
امیدیان ادامه داد: برای متولدین اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 87، 86 و 85 نیز نقاشی با مضامین قرآنی(نماز) و برای دوره دوم دبستان در سنین 10، 11 و 12 نیز حفظ 30 سوره آخر قرآن کریم انتخاب شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان ادامه داد: متولدین اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 82، 83 و 84 نیز نقاشی با مضامین قرآنی (قرآن) انتخاب شده است و برای دوره اول متوسطه در سنین 13، 14 و. 15 نیز قرائت ترتیل، حفظ جزء 30 و مفاهیم نیمه دوم جزء 30 انتخاب شده است.
وی افزود: متولدین اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 79، 80 و 81 نیز خوشنویسی سوره مبارکه قدر، دوره دوم متوسطه سنین 16، 17 و 18 قرائت ترتیل، حفظ اجزاء 29 و 30 و مفاهیم جزء 30، متولیدن اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 76، 77 و 78 نیز خوشنویسی سوره قدر، مقاله‌نویسی با مضامین قرآنی، افراد 19 تا 29 سال نیز قرائت ترتیل، حفظ یک جزء، سه جزء، 5 جزء و نقاشی با مضامین قرآنی با موضوع زندگی اسلامی و قرآنی انتخاب شده است.
امیدیان گفت: برای متولدین اول فروردین تا آخر اسفند سال‌های 65 تا 75 نیز خوشنویسی سوره فجر و طراحی گرافیک با مضامین قرآنی انتخاب شده است.
وی اظهارکرد: برای اعضای 10 سال به بالای خانواده نیز قرائت ترتیل سوره یس، حفظ سوره یس و برای متولیدن اول فروردین تا آخر اسفند سال 84 به بالا نیز در مرحله استانی مفاهیم سوره یس در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات و مراکز قرآنی ـ مردمی لرستان در ادامه با یادآوری این‌که افراد بالای 10 سال هر خانواده باید همگی مفاهیم سوره مربوطه را بدانند و به یک سؤال مفاهیمی پاسخ دهند، افزود: اعضای هر خانواده باید علاوه بر دانستن مفاهیم سوره مربوطه باید در آزمون یکی از دو رشته ترتیل یا حفظ همان سوره شرکت نمایند.

وی در رابطه با زمان نام‌نویسی این جشنواره قرآنی گفت: ثبت‌نام از یکم آذرماه امسال آغاز و تا 30 دی‌ماه امسال ادامه دارد، زمان برگزاری مرحله شهرستانی در بخش کودک و نوجوان هشتم بهمن‌ماه است و مرحله استانی نیز پانزدهم بهمن‌ماه و اختتامیه این جشنواره قرآنی نیز پانزدهم بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

captcha