کد خبر: 3455467
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸

برگزاری ۶۸۰ گفتمان دینی ویژه دانش‌آموزان کردستانی

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان از برگزاری ۶۸۰ گفتمان دینی ویژه دانش‌آموزان این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه، مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان روز گذشته، ۳۰ آبان ماه در جلسه نقد و بررسی و برنامه‌ریزی گفتمان‌های دینی سال ۹۴، اظهار کرد: برگزاری این تعداد گفتمان دینی در سطح مدارس می‌تواند تحول بزرگی در نگرش دانش‌آموزان نسبت به مسائل دینی و فرهنگی ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری گفتمان‌های دینی یک اقدام وسیع فرهنگی و آموزشی به‌شمار می‌آید، افزود: با برگزاری مؤثر این گفتمان‌ها نتایج خوبی از آنها حاصل خواهد شد و سؤالات دینی و شبهات دانش‌آموزان توسط اساتید این گفتمان‌ها پاسخ داده خواهد شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با قدردانی از آموزش و پرورش کردستان در راستای برگزاری گفتمان‌های دینی در سطح استان بیان کرد: تعامل آموزش و پرورش استان با تبلیغات اسلامی کردستان قابل تحسین است و امیدواریم با تعیین مدت زمان لازم با همکاری آموزش و پرورش این تعداد گفتمان دینی در سال‌جاری اجرایی و برگزار شود.
وی با اشاره به ظرفیت سازمان تبلیغات اسلامی در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی اعلام کرد: تبلیغات اسلامی آمادگی برگزاری دوره‌های ضمن خدمت را دارد و در این راستا مجوز برگزاری ۹ سرفصل را دارد و می‌تواند گواهینامه‌های آموزشی را در این زمینه برگزار کند.
حجت‌الاسلام آزادیخواه با اشاره به بهره‌گیری از اسایتد مجرب در این گفتمان‌ها عنوان کرد: برای برگزاری گفتمان‌های دینی از ماموستاهای بومی سطح استان استفاده خواهد شد.
وی همچنین به برگزاری همایش منادیان وحدت در استان اشاره کرد و افزود: هفتمین همایش منادیان وحدت امسال به صورت استانی و با عنوان جشنواره «افسران فرهنگی» ویژه دانش‌آموزان در کردستان برگزار می‌شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اعلام کرد: این جشنواره امسال در سه رشته خوشنویسی، انشاء و نقاشی برگزار می‌شود و به برندگان هر رشته نیز جوایزی اهدا خواهد شد.
وی در پایان یادآور شد: در راستای برگزاری این همایش ۱۷ هزار برگ پوستر تدوین و منتشر و در سطح مدارس استان توزیع شده است.

captcha