کد خبر: 3455835
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۹

افتتاح نمایشگاه عکس حرم مطهر امام علی(ع) در عنبرآباد

گروه هنر: نوزدهمین نمایشگاه عکس کشوری آثار استاد محمد خوشرو به‌عنوان تصویرگر اماکن مقدس نجف، کربلا و حرم مطهر حضرت علی(ع) دیروز، اول آذر‌ماه با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در عنبرآباد افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، سیدمیثم میرقربانی، دبیر نمایشگاه عکس کشوری آثار استاد محمد خوشرو در این مراسم گفت: این نمایشگاه با 26 تابلو عکس از بارگاه امیرالمومنین (ع) در معرض دید عموم قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه عکس‌های به نمایش گذاشته شده از سال 88 تا 93 عکس‌برداری شده است، افزود: با عکاسی در این دوره، شش سال تاریخی به ثبت رسیده است.
میرقربانی اظهار کرد: این نمایشگاه تاکنون در 19 استان برپا شده است و هم‌اکنون در شهر عنبرآباد جنوب کرمان و بعد این نمایشگاه در شهر کرمان برگزار خواهد شد.
وی گفت: این نمایشگاه به مدت شش روز از امروز تا پنجم آذرماه فعالیت دارد و ساعت بازدید از 9 صبح تا 12 ظهر و 15 تا 18 بعدازظهر است.
میرقربانی با بیان اینکه بیشترین مرمت و تغییرات معماری در حرم مطهر امام علی (ع) متعلق به همین دوره عکاسی است، بیان کرد: تغییرات ایجاد شده حرم در عکاسی‌های انجام شده، کاملا مشهود است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه نمایشگاه عکس بارگاه امام علی(ع) در جنوب کرمان تنها در شهرستان عنبرآباد برپا می‌شود از مردم جنوب استان برای بازدید دعوت می‌شود.
یادآور می‌شود، هنرمند محمد خوشرو متولد 1349 در قم و ساکن تهران است و مدرک کارشناسی رشته روانشناسی بالینی دارد که به سبب علاقه خود به عکاسی مذهبی، کارعکسبرداری از حرم امام علی(ع) را از سال 88 آغاز و تا سال 93 ادامه داد که اکنون پس از ارائه در 19 استان کشور در عنبرآباد نیز این آثار ارزنده مورد بازدید عموم قرار گرفت.

captcha