کد خبر: 3456325
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۵

برگزاری یادواره ۷۹ شهید ریگان

گروه سیاسی: به‌مناسبت هفته بسیج، یادواره ۷۹ شهید شهرستان ریگان در سه پایگاه مقاومت دیروز، دوم آذر‌ماه با حضور مسئولان و خانواده شهدا برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، احمد بدرآبادی، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان ریگان در یادواره شهدای این شهرستان گفت: بهترین مسیر برای بقا و استمرار انقلاب اسلامی زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهداست.
وی یکی از اهداف اصلی برگزاری یادواره‌های شهدا را آشنایی بیشتر اقشار مختلف مردم و به‌ویژه جوانان با شرایط سخت دوران دفاع مقدس و آگاهی از ایستادگی رزمندگان اسلام در برابر دشمنان و متجاوزان عنوان کرد.
بدرآبادی بیان کرد: شهدا مجاهدان سفرکرده‌ای هستند که حتی زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آن‌ها جامعه اسلامی ما را در برابر بسیاری از آفات فرهنگی بیمه می‌کند.
فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان ریگان در ادامه سخنان خود ضمن تبریک هفته بسیج اظهار کرد: در دفاع مقدس بسیج کارنامه درخشانی از خود نشان داد.
بدرآبادی اظهار کرد: سنگ‌بنای بسیج یک حکم فقهی و جهادی است جهاد بر روحیه دفاعی و تدافعی است نه روحیه تهاجمی و جهانگشایی و بسیج یک مولود جدید است.
یادآور می‌شود، شهرستان ریگان 79 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

captcha