
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، رضا اشک، فرماندار بم دیروز، سوم آذرماه در جلسه ستاد امر بهمعروف و نهی از منکر شهرستان بم با تبریک هفته بسیج گفت: سرلوحه کاری ما احکام اسلامی است، ما شیعه و در نظام جمهوری اسلامی و پیرو منویات مقام معظم رهبری هستیم.
وی افزود: دغدغه رهبر انقلاب امر بهمعروف و نهی از منکر است و اگر در جامعه و شهرمان اجرایی شود به نفع فرزندانمان است.
اشک عنوان کرد: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر یکسری قوانین دارد که بخشی ضابطان و یک بخش مردم هستند، ناهیان باید از منکر برخورد مناسب با مجرم را سرلوحه کار خودشان قرار دهند و با مقامات قضایی هماهنگ باشند و بر اساس حکم فعالیت کنند.
وی تصریح کرد: وظیفه تمام آحاد مردم به عنوان یک مسلمان و شیعه است که امر بهمعروف و نهی از منکر را در جامعه اسلامی، مدارس و نهادهای دولتی ترویج کنند.
حجتالاسلام قاسم دانشی، امامجمعه بم نیز در این جلسه با گرامیداشت هفته بسیج گفت: ستاد امر بهمعروف و نهی منکر کموکاستیهای دارد که باید برطرف شود، امر بهمعروف و نهی از منکر جزء وظایف حکومت دینی است که کارهای اجرایی آن همانند ستاد اقامه نماز و زکات باید توسط دولت انجام شود.
وی افزود: قانون جدید حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان رسیده و صادر شده است، امر بهمعروف جزو فروع دین است، همانگونه که نماز، خمس و زکات بر ما واجب بوده، امر بهمعروف نیز برای آحاد مسلمانان واجب است.