کد خبر: 3458857
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۲

روحانیون مولد و عرضه‌کننده فرهنگ هستند

گروه اجتماعی: رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور با اعلام اینکه روحانیت مولد و عرضه‌کننده فرهنگ بوده و فرهنگ جامعه ما مدیون تلاش‌های روحانیت است، گفت: هرگاه کشور به خطر افتاده، مرجعیت از آن دفاع کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور دیشب، نهم آذرماه در جمع طلاب، روحانیون و علمای استان کردستان در حسینیه شهر سنندج، با اشاره به اینکه ملت ایران به تأسی از قیام عاشورا، انقلاب کردند، افزود: امام خمینی(ره) نیز از امام حسین(ع) الهام گرفتند و انقلابی را رقم زدند که جهان را متحول کرد.
وی با اشاره به اینکه نهضت ما حسینی است و این شعار انقلاب ماست، افزود: شور و شعور عاشورایی، سینه زمان را شکافت، مرزها را فتح کرد و گذشت زمان نیز نتوانست این حرکت را از بین ببرد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور با بیان اینکه بعد از گذشت 14 قرن، عاشورا نقش خود را نشان داد، اعلام کرد: امام خمینی(ره) فرزند عاشورا بود و در این مکتب شخصیتش شکل گرفته بود.
وی در ادامه سخنان خود به حضور آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی در استان کردستان اشاره و بیان کرد: این مرجع عالیقدر یک شخصیت تأثیرگذار و بازوی قدرتمند امام خمینی(ره) بود و به دلیل فریاد از ظلم رژیم طاغوت، در زمان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به منطقه کردستان تبعید شد.
حجت‌الاسلام تقوی از آیت‌الله العظمی نوری‌همدانی به عنوان شخصیتی بصیر و آگاه به مسایل زمان نام برد و تصریح کرد: ایشان از مسند مرجعیت، ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران را تقویت کرده‌اند.
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه سراسر کشور با اعلام اینکه روحانیت مولد و عرضه‌کننده فرهنگ بوده و فرهنگ جامعه ما مدیون تلاش‌های روحانیت است، ادامه داد: هرگاه این کشور به خطر افتاده، مرجعیت از آن دفاع کرده است.
حجت‌الاسلام تقوی با اشاره به اینکه مرجعیت یکی از ارکان اقتدار نظام و کشور است، عنوان کرد: در قله‌ی روحانیت مرجعیت وجود دارد و هیچ نیرویی نمی‌تواند جای مرجعیت را بگیرد.
وی در ادامه سخنان خود بیان کرد: مردم استان کردستان عاشق و علاقمند به اهل بیت(ع) هستند و اهل بیت(ع) نزد آنها دارای جایگاه والایی است.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور یادآور شد: فرهنگ و تاریخ استان کردستان بسیار غنی است و مردمان آن میراث‌دار اخلاق و انسانیت هستند.
captcha