کد خبر: 3459932
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۱

تولید و توزیع ۲۸ هزار بسته در حوزه وقف در یزد

گروه اجتماعی: مسئول روابط‌عمومی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد از تولید و توزیع ۲۸ هزار بسته‌ اطلاع‌رسانی در حوزه وقف در استان خبر داد.

محمد صادقیان، مسئول روابط‌عمومی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد اظهار کرد: ارائه فعالیت‌های اوقاف به جامعه و دریافت نقطه نظرات و پیشنهادات مردم از رویکردهای مهم سازمان است.

وی ادامه داد: فعالیت‌های حوزه روابط‌عمومی در چهار محور اطلاع‌رسانی، تبلیغات، فضای مجازی و فعالیت‌های سمعی و بصری است.

صادقیان افزود: تاکنون 750 خبر و گزارش تصویری بر روی سایت اوقاف استان یزد منتشر شده است و همچنین پنج نشست خبری در طول یک سال گذشته برگزار شده است.

مسئول روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان یزد گفت: تولید بسته‌های اطلاع رسانی شامل بروشور و نشریه و... به تعداد 28 هزار بسته از دیگر اقدامات روابط عمومی اوقاف بوده است.

وی از تولید و پخش 1800 دقیقه کلیپ، مستند و فیلم‌های مفهومی شامل برنامه احسان ماندگار، مسابقه پیامکی و برنامه یادگار ماندگار و ... از رسانه ملی در سال جاری خبر داد.

صادقیان اظهار داشت: همه این برنامه ها در صورتی موفق خواهیم بود که اعتماد مردم را داشته باشیم که رشد آمار موقوفات استان در سه سال اخیر بیانگر این مطلب است و امیدورایم این اعتماد تدوام داشته باشد.

captcha