کد خبر: 3461897
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
با حضور موسوی‌بلده؛

دومین کارگاه تربیت داوری تجوید قرآن در خوزستان برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: دومین کارگاه تربیت داوری تجوید قرآن کریم با حضور سیدمحسن موسوی‌ بلده ویژه قرآنیان شاغل در آموزش و پرورش خوزستان در خرمشهر برگزار می‌شود.


علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: دومین کارگاه از سلسله جلسات آموزشی تربیت داوری تجوید در خرمشهر برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تدریس این دوره آموزشی را سید محسن موسوی‌بلده بر عهده خواهد داشت و نخستین جلسه آن در 12 و 13 آبان‌ماه برگزار شد، افزود: 30 شرکت‌کننده خانم و آقا فعال قرآنی شاغل در آموزش و پرورش خوزستان در این دوره شرکت می‌کنند.

بلاسم با بیان اینکه پذیرش افراد شرکت‌کننده در این دوره از بعدازظهر سه‌شنبه 1 دی‌ماه آغاز می‌شود، افزود: پذیرش در دارالقرآن امام علی(ع) خرمشهر صورت می‌گیرد. هنگام پذیرش، میان شرکت‌کنندگان آیین‌نامه و فرم داوری تجوید توزیع می‌شود.

رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به اینکه کارگاه تربیت داوری تجوید قرآن کریم از چهارشنبه 2 دی‌ماه آغاز خواهند شد، ادامه داد: آزمون این کارگاه در پنج‌شنبه 3 دی‌ماه میان شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد.

وی پیرامون اهداف برگزاری کارگاه تربیت داوری تجوید قرآن کریم عنوان کرد: مقرر شده است در پایان این کارگاه آموزشی شرکت‌کنندگان متناظر آن را در شهرهای خود برگزار کنند. با توجه به آنکه باید دانسته‌های داوران رشته تجوید بر اساس آخرین بخش‌های داوری این رشته به روزرسانی شود این کارگاه برپا می‌شود و شرکت‌کنندگان در شهرهای خود نظیر این کارگاه‌ها را برگزار خواهند کرد.

captcha