کد خبر: 3462081
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۴
دهقانی مطرح کرد:

نظام برنامه‎ریزی منسجم و اعتقاد به کار جهادی؛ مهمترین عوامل موفقیت جهاد دانشگاهی

گروه اجتماعی: رئیس جهاد دانشگاهی لرستان روحیه، فرهنگ و اعتقاد به کار جهادی، نظام برنامه‎ریزی منسجم و تلاش شبانه‎روزی در سایه الطاف الهی را عامل موفقیت‎های جهاد دانشگاهی لرستان دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، سیدعلی نادر دهقانی‎الوار، رئیس جهاد دانشگاهی لرستانف یکشنبه، 29 آذرماه در جمع اعضای جهاد دانشگاهی استان با برشمردن توفیقات جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی لرستان به لحاظ ساختاری رشد خوبی کرده است، خوشبختانه امروز به جایی رسیده‎ایم که جهاد دانشگاهی مرکز مستقلی در استان به‌شمار می‎آید و واحد استیجاری نداریم.
وی با اشاره به این‌که در این مدت دو هزار متر مربع فضای فیزیکی احداث کرده‎ایم که برای این کار دو میلیارد تومان هزینه شده است، ادامه داد: جهاد دانشگاهی لرستان در حوزه‎های مختلف چارچوب‎هایش را اصلاح کرده است و خروجی آن موفقیت است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان  اضافه کرد: در حوزه‎های مختلف یکی از واحدهای خوب کشور محسوب می‎شود که این امر نتیجه وفاق، همدلی، همراهی و انسجام در تیم و خروجی کار نظام‎مند و با اعتقاد و جهادگرانه است.
وی با بیان این‌که ما برای فعالیت‎هایمان برنامه داریم و این برنامه‎ها مرتباً ارزیابی می‎شوند و انتظار داریم کیفی‎تر نیز شوند، گفت: در سال‌جاری گرهمایی معاونین پژوهشی سراسر کشور به میزبانی لرستان برگزار شد و در  اردیبهشت‎ماه سال 95 نیز گردهمایی معاونین آموزشی در استان انجام خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با بیان این‌که این گردهمایی باید در شان استان برگزار شود، اظهار کرد: برگزاری گردهمایی تشکل‎های دانشجویی زیست محیطی سراسر کشور نیز اردیبهشت‎ماه سال 95 به میزبانی لرستان و جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
دهقانی‎الوار یادآور شد: این میزبانی‎ها باعث می‎شود خود را بیشتر در کشور نشان دهیم و قابلیت‎ها و توانمندی‎های استان را نمایش دهیم و برای دو گردهمایی بزرگ نیازمند همدلی و وفاق همه مجموعه هستیم.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان با تاکید بر این‌که اعضای این واحد باید در همه موضوعات حضور پررنگ‎تری داشته و در برنامه‎ها مشارکت داشته باشند، به هفته پژوهش نیز اشاره‎ای کرد و گفت: در این هفته در میان همه دستگاه‎های اجرایی و دانشگاه‎های لرستان، تنها جهاد دانشگاهی بود که دو پروژه و اختراع مهم و ملی را رونمایی کرد.
وی با بیان این‌که ما در نمایشگاه هفته پژوهش سه غرفه داشتیم، ادامه داد: در این نمایشگاه با حضور استاندار لرستان، از دو فعالیت ارزشمند و ملی شامل سامانه پیش نشانگر زمین‎لرزه بر پایه سنجنده‎های الکترومغناطیس و سامانه جامع دفاتر پیشخوان دولت جهاد دانشگاهی لرستان رونمایی شد.
وی همچنین، به مرکز علمی ـ کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 2400 دانشجو در این مرکز مشغول تحصیل هستند و امیدواریم این رقم به 3 هزار دانشجو نیز برسد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان، روحیه، فرهنگ و  اعتقاد به کار جهادی و نظام برنامه‎ریزی منسجم و تلاش شبانه‎روزی را در سایه الطاف الهی، عامل این موفقیت‎ها دانست و تأکید کرد: تنها سرمایه جهاد دانشگاهی، نیروی انسانی آن است و انتظار داریم با برنامه‎ریزی بلندمدت بتوانیم در استان کارهای بزرگتری انجام دهیم.
در پایان مراسم از همکاران مرکز رشد واحدهای فناور با اهدا هدایایی به خاطر کسب موفقیت و جایگاه اول در بین پارک‎های علم و فناوری و مراکز رشد این نهاد تقدیر شد.
captcha