کد خبر: 3462125
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸

آغاز همایش بین‌المللی «نقش قرآن در حل مشکلات امت» در موریتانی

گروه بین‌الملل: همایش بین‌المللی «اهتمام به قرآن و نقش آن در حل مشکلات امت اسلام»، دیروز، ۳۰ آذرماه، در شهر «نواکشوت»، پایتخت موریتانی، آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از خبرگزاری رسمی موریتانی، این همایش در راستای بیست‌وهشتمین همایش سالانه «یاری پیامبر(ص)» در موریتانی به همت انجمن فرهنگی ـ اسلامی موریتانی و غرب آفریقا برگزار شده است و به مدت سه روز ادامه دارد.

این همایش سالانه در این دوره موضوع اهتمام به قرآن و نقش آن در حل مشکلات بزرگ امت اسلام را مورد توجه قرار داده است و در آن هیئت‌هایی از مراکش، تونس، سنگال، ترکیه، نیجر، عربستان و گامبیا حضور دارند.

احمد ولد اهل داود، وزیر آموزش پایه و امور اسلامی موریتانی در افتتاحیه این همایش گفت: جایگاه پیامبر(ص) نزد خداوند جایگاهی بزرگ و عظیم است و خداوند متعال آیات زیادی را در قرآن در مدح و ستایش پیامبر(ص) نازل کرده است.

وزیر آموزش پایه و امور اسلامی موریتانی اظهار کرد: علاقه و محبت پیامبر(ص) با پیروی از سنت‌ها و آموزه‌های ایشان نمایان می‌شود.

احمد ولد اهل داود در ادامه از تلاش‌های انجمن اسلامی ـ فرهنگی موریتانی و غرب آفریقا به منظور اجرای فعالیت‌هایی با هدف یاری پیامبر(ص)، معرفی ویژگی‌های نیک آن حضرت و پرورش انسان‌های محب پیامبر(ص) و پیرو رسالت نبوی تمجید کرد.

در مراسم افتتاحیه این همایش بین‌المللی، مشاور امور اسلامی رئیس‌جمهور موریتانی، شماری از دیپلمات‌های کشورهای اسلامی در این کشور و جمعی از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی حضور داشتند.


captcha