کد خبر: 3462879
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
حجت الاسلام نکونام:

دشمنی فتنه‌گران علیه انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با تأکید بر این که فتنه ۸۸ اولین وآخرین فتنه دشمن نبوده گفت: فتنه‌گران هیچ‌گاه از دشمنی و فتنه ‌افکنی خود علیه انقلاب اسلامی دست بر نخواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در خطبه‌های نماز جمعه روز گذشته، 4 دی‌ماه در شهرکرد با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اهمیت این دو انتخابات پیش رو به‌ویژه انتخابات خبرگان رهبری به مراتب بیشتر و مهم‌تر از انتخابات های دوران گذشته است.
نماینده ولی فقیه در استان در تبیین دلایل اهمیت این دو انتخابات پیش رو نسبت به دیگر انتخابات‌های گذشته گفت: امروز دشمنان بیش از گذشته به مسئله نفوذ در داخل کشور فکر می‌کنند و بهترین و تنها راه نفوذ خودشان به داخل کشور را انتخابات‌های پیش رو می‌دانند، چرا که بسیاری از راه‌ها را برای تحقق این هدف خودشان بسته می‌بینند.
حجت‌الاسلام‌ نکونام هدف دشمن از نفوذ به داخل کشور را استحاله نظام دانست و تصریح‌ کرد: دشمن می‌خواهد فقط نام انقلاب و جمهوری اسلامی ایران باشد و به تعبیر مقام معظم رهبری یک روحانی هم در رأس امور قرار داشته باشد اما در حقیقت آن‌ها باشند که بتوانند کشور را اداره کنند و اراده‌ی خودشان را بر نظام تحمیل کنند و انقلاب هم هیچ حرفی و توانی در برابر آن‌ها نداشته باشد.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان‌ کرد: دشمن می‌کوشد افراد متمایل و همسو با خودش را به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بفرستد تا بتواند به واسطه‌ی آن‌ها اهداف و نفوذی را که به دنبال آن هست را عملی کند.
خطیب نماز جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه رأی ما باید بر اساس شاخص‌ها و معیارها باشد افزود: اصل رأی حق‌الله و حق‌الناس است بنابراین نباید رأی ما بر اساس منافع باشد که اگر در این أمر به دنبال منافع شخصی و گروهی خودمان باشیم قطعا این رای بر اساس تکلیف و وظیفه نخواهد بود.
نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری، مجلس خبرگان رهبری و شورای اسلامی را نقش آفرینان اساسی و کلیدی در درون نظام خواند و گفت: باید انسان‌های توانمند، کاردان، ایستاده، مقاوم در برابر توطئه‌های دشمن و تلاش‌گر برای حاکم کردن ارزش‌ها در مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری راه پیدا کنند که اگر در این راه، منافع ما هم قربانی بشود اهمیتی ندارد.
امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه رأی دادن به صرف کارها و خدمات گذشته افراد اقدامی نازیبا است تصریح کرد: این که ما بخواهیم به خاطر کارهایی که یک فرد و یا مسئولی در گذشته برای ما انجام داده، به او رأی بدهیم نه تنها کار نازیبایی است بلکه حق رأی را نیز ادا نکردیم؛ چرا که هر مسئول و یا نماینده‌ای وظیفه دارد کار کند و این ملاک و معیار صحیحی برای انتخاب نیست.
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین نکونام ورود افراد مسامحه‌کار به مجلس خبرگان رهبری را خیانت به این جایگاه دانست و تأکید کرد: ما نماینده‌ برای مجلس خبرگان رهبری انتخاب می‌کنیم که از ستون اصلی خیمه انقلاب صیانت کند و وظیفه خودش را در این جهت درست انجام بدهد؛ بنابراین معیار نیز برای انتخاب افراد  در این عرصه باید آن باشد که بتواند وظیفه خودش را در مجلس خبرگان رهبری به درستی ایفا کند.
امام جمعه شهرکرد در ادامه به نهم دی ماه روز میثاق امت با ولایت اشاره کرد و گفت: نهم دی ماه یکی از روزهای مهم و ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است که بصیرت و میثاق امت با ولایت را به همگان نشان داد.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین نکونام خاطرنشان کرد: فتنه 88 نَه اولین فتنه دشمن بوده و نَه آخرین آن خواهد بود بلکه در طول تاریخ انقلاب مشابه این فتنه‌ها با شدت و ضعف‌های فراوان بوده، هست و خواهد بود و فتنه‌گران هیچ گاه از دشمنی و فتنه ‌افکنی خود علیه انقلاب اسلامی دست بر نخواهند داشت.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان بصیرت و میثاق‌ امت با ولایت را دو عامل اصلی خنثی کننده همه فتنه‌های دشمنان برشمرد و افزود: هر کجا بصیرت، شناخت دوست و دشمن، وحدت و انسجام درونی  و ایستادگی در زیر پرچم ولایت وجود داشته باشد، همه فتنه‌ها به آسانی خنثی خواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به پنجم دی‌ماه روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی گفت: اهمیت این روز این است که به یاد ما بیاورد که باید در کارهای ساخت‌ و ساز، عمرانی و تولیدات، استحکام وجود داشته باشد و این نه تنها یک وظیفه اقتصادی و عمرانی بلکه یک وظیفه دینی است.
امام جمعه شهرکرد همچنین به مناسبت 17 ربیع‌الاول، سال روز میلاد حضرت ختمی ‌مرتبت محمد مصطفی(ص) و رئیس مذهب شیعه، امام جعفرصادق علیه السلام اشاره نمود و فرا رسیدن این روز را به نمازگزاران و هم‌استانی‌ها تبریک گفت.
captcha