کد خبر: 3463169
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲

ثبت‌نام ۱۰ نفر برای حضور در مجلس خبرگان رهبری از قزوین

گروه سیاسی: با آغاز ششمین روز ثبت نام نامزدهای پنجمین دوره مجلس خبرگان، تعداد کاندیداهایی که برای حضور در مجلس خبرگان از استان قزوین ثبت‌نام کرده‌اند به ۱۰ نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، در حوزه انتخابیه قزوین امروز حمید رضا باریک بین به عنوان جوان‌ترین داوطلب مجلس خبرگان رهبری در فرمانداری حاضر و ثبت نام کرد.

باریک‌بین متولد سال 71 به عنوان جوان‌ترین فرد صبح امروز مراحل ثبت نام اولیه را انجام و اکنون ثبت نام قطعی انجام نشده است.

همچنین حجت‌الاسلام  محمد رجبی استاد حوزه و دانشگاه از قم و حجت‌الاسلام رضوی استاد حوزه و دانشگاه نیز اقدام به نام نویسی از طریق سایت وزارت کشور کردند.

پیش از این نیز آقایان تاکندی، اسلامی، عابدینی، تلخابی، اله‌وردی، قافله‌باشی و سیاهپوش با حضور در ستاد انتخابات استان و وزارت کشور کار ثبت‌نام خود برای حضور در مجلس خبرگان رهبری را انجام داده بودند.

استان قزوین دارای دو نماینده در چهارمین دوره  مجلس خبرگان رهبری بوده که آیت‌الله هادی باریک‌بین و آیت‌الله علی اسلامی نمایندگان مردم استان هستند.

یادآوری می‌شود که ثبت نام تا دوم دی ماه ادامه خواهد داشت.
captcha