کد خبر: 3463469
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰

لزوم حمایت از آثار ادبی و هنری بانوان اهل قلم در حوزه دفاع مقدس

گروه اجتماعی: سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان بر حمایت از آثار ادبی و هنری بانوان اهل قلم در حوزه دفاع مقدس جهت معرفی به نسل حاضر تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سیده‌فرانک موسوی، سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در نشست کارگروه زنان و خانواده استان که در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به دستور جلسه کارگروه امور زنان و خانواده در حوزه دفاع مقدس اظهار کرد: باید آثار شفاهی دفاع مقدس را جهت جلوگیری از تحریف و فراموشی و همچنین، انتقال به نسل جوان به صورت مکتوب و مستند تبدیل کنیم.

وی در ادامه سخنان خود افزود: انتظار می‌رود کارگروه زنان و خانواده استان به‌صورت جدی مسائل مرتبط با نقش زنان در دفاع مقدس را پیگیری کند.

موسوی خواستار بررسی ابعاد مختلف نقش زنان در دفاع مقدس شد و گفت: نقش بانوان چه در زمینه پشتیبانی از جبهه، ترغیب همسران و فرزندان جهت حضور در جبهه و همچنین، کمک و امدادرسانی در جنگ بی‌بدیل و مثال‌زدنی بوده است.

سرپرست اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان همچنین، بر حمایت از آثار ادبی و هنری بانوان اهل قلم در حوزه دفاع مقدس جهت معرفی به نسل حاضر تاکید کرد.

captcha