کد خبر: 3463688
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۲
حجت‌الاسلام ناصری‌پور تأکید کرد:

فراگیر کردن قرائت قرآن از اهم برنامه‌های سازمان فرهنگی شهرداری

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری با تأکید بر اینکه در سال آینده برای ایجاد حرکت‌های خوب در زمینه‌های قرآنی تلاش می‌کنیم، اظهار کرد: به دنبال نهضت فراگیر کردن قرآن در سال ۹۵ هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام ناصری‌پور، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری در اختتامیه چهارمین دوره مسابقات قرآن «تسنیم» ویژه پرسنل سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری و خانواده‌های آنها که امروز، 11 دی‌ماه برگزار شد، به سخنرانی پرداخت و به روایتی اشاره کرد و گفت: از علی‌بن مهزیار که از مشرف شدگان به محضر حضرت بقیةالله(عج) است آمده که بعد از اینکه توفیق حضور به محضر ایشان را پیدا کردند، پس از سه روز از محضر امام زمان(عج) خداحافظی کردند و هنگامی که از خیمه ایشان فاصله گرفتم احساس کردم صدای پایی از پشت سرم می‌آید، هنگامی که بازگشتم دیدم امام پشت سرم هستند و فرمودند «من غریب هستم و با رفتنت دلتنگ می‌شوم»، روز جمعه نیز متعلق به ایشان است و باید توجه بیشتری به حضرت بقیةالله(عج) داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه ما وارث مکت امیرمؤمنان(ع) و حجت‌بن الحسن(ع) هستیم، عنوان کرد: ان‌شاءالله به برکت قرآن و این آیات عظیم به ما توفیق دهد تا جزو یاران و محبان این حضرت باشیم.
ناصری‌پور تصریح کرد: مسابقات تسنیم، مسابقاتی است که در سازمان‌های فرهنگی کشور انجام می‌گیرد و این مسابقات برای چهارمین سال متوالی است که انجام می‌گیرد.
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری بیان کرد: آنچه که انقلابمان را در جهان معرفی می‌کند، اخلاق و تکریم انسان بشر است که این جز از طریق قرآن و عمل به سیره و حدیث‌های اهل‌بیت(ع) رخ نمی‌دهد.
وی عنوان کرد: پیش‌بینی ما برای فعالیت‌های قرآنی در سال 94 برگزاری مسابقات تسنیم بود که امروز شاهد اختتامیه آن هستیم و دیگری برپایی مسابقات سراج ویژه جلسات سنتی قرآن است که سومین دوره آن در مرحله ثبت نام است که امیدواریم این مسابقات را نیز به نحو احسن انجام دهیم.
ناصری‌پور با تأکید بر اینکه برای سال آینده فراگیر کردن قرائت قرآن از مهم‌ترین برنامه‌های ما است، اظهار کرد: از چند نهاد مردمی ـ قرآنی نیز دعوت کرده‌ایم تا برنامه قرائت آیات محاوره‌ای قرآن را در سال 95 جزو برنامه‌هایمان قرار دهیم.
وی بیان کرد: همچنین حمایت ویژه از جلسات قرآن، توسعه قرائت قرآن در مساجد و کرسی‌های تلاوت قرآن در مساجد به صورت روزانه، ساماندهی کانون‌های قرآنی در فرهنگ‌سراها و راه‌اندازی فروشگاه‌های عرضه محصولات قرآنی از جمله دیگر برنامه‌های قرآنی است.
captcha