کد خبر: 3463725
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳

اکران ۵۲ فیلم جشنواره مردمی «فیلم عمار» در بروجرد

گروه هنر: دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار از اکران ۵۲ فیلم دو تا ۲۵ دقیقه‌ای جشنواره مردمی فیلم عمار در بروجرد خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، جشنواره مردمی فیلم عمار از هشتم دی‌ماه جاری آغاز شده و به مدت یک هفته اکران فیلم‌ها در بروجرد ادامه دارد.
این جشنواره به مدت سه سال است در بروجرد برگزار می‌شود که امسال 52 فیلم از سراسر کشور در این جشنواره به نمایش گذاشته می‌شود.
محمد پیرهادی، دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار در بروجرد با اشاره به این اکران فیلم‌ها در 45 نقطه شهرستان در حال پخش است، افزود: فیلم‌های جشنواره مردمی عمار در مساجد، حسینیه‌ها، دانشگاه‌ها، دبیرستان‌ها، مراکز نظامی، پایگاه‌های بسیج و خوابگاه‌های دانشجویی در حال اکران است.
وی گفت: فیلم‌های اکران شده متشکل از فیلم‌های دو تا 25 دقیقه‌ای هستند که سال گذشته بروجرد یک فیلم تولیدی 22 دقیقه‌ای را برای حضور در این جشنواره ارسال کرد.
دبیر اجرایی جشنواره فیلم عمار در بروجرد تصریح کرد: فیلم‌های اکران شده در جشنواره با موضوع انقلاب هستند و هدف از برگزاری این جشنواره ترویج هنر انقلاب است.
وی بیان کرد: اکران فیلم‌های جشنواره به‌صورت مردمی بوده و مراکزی که قصد اکران دارند تنها نیاز است که ابزار و دستگاه‌های لازم را برای پخش داشته باشند.
یادآور می‌شود، اکران فیلم‌های جشنواره مردمی عمار در بروجرد تا روز چهارشنبه، 16 دی‌‌ماه جاری ادامه دارد.

captcha