کد خبر: 3464219
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۳

راه روشن شهید نمر همواره پررهرو خواهد بود

گروه جهاد و حماسه: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس طی بیانیه‌ای با تبریک و تسلیت شهادت شیخ نمر، عالم اندیشمند، مجاهد راه حق، شهید بغض و جهل و کشته رژیم مرتجع و سفاک راه روشن آن شهید والامقام را همواره پررهرو و شهادت وی را باعث خیزش و جوشش ملت‌های مسلمان در محکومیت خاندان جاهل آل سعود دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از معاونت روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس طی بیانیه‌ای با تبریک و تسلیت شهادت شهید شیخ نمر عالم اندیشمند، مجاهد راه حق، شهید بغض و جهل و کشته رژیم مرتجع و سفاک راه روشن آن شهید والامقام را همواره پررهرو و شهادت وی را باعث خیزش و جوشش ملت­‌های مسلمان در محکومیت خاندان جاهل آل سعود دانست.

در ابتدای این بیانیه آمده است: «اعدام ظالمانه دانشمند و مجاهد فی سبیل الله آیت‌الله شیخ نمر ـ الگو و اسوه مقاومت شیعیان شبه جزیره حجاز ـ توسط رژیم ضدحقوق بشری و منحوس آل سعود یک جنایت بزرگ است و به یقین این حرکت ناجوانمردانه برخاسته از کینه و بغض آنان نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و پیروزی­‌های شگرف جبهه مقاومت و آزادی‌خواهی مردم مقاوم و دلیر منطقه ـ لبنان، فلسطین، غزه، یمن، سوریه و عراق ـ بوده و نویدبخش زوال و اضمحلال تفکر تندرو، افراطی و وهابی تکفیری و داعشی آل­‌سعود است.»

در ادامه این بیانیه، آشکار شدن طینت و باطن جاهلانه رژیم آل سعود در شهادت شیخ نمر عنوان و تصریح شده است: «شهادت شیخ نمر باقر النمر و قرار دادن نام این شهید بزرگوار در کنار تروریست­‌ها، نشان از استیصال و بن­‌بست سیاسی آن رژیم در پی تهاجم وحشیانه و ضدبشری به یمن و همچنین زبونی و ضعف حکومت آل سعود در ادامه شکست­‌های پیاپی در سطح منطقه و شکل­‌گیری موج آزادی‌­خواهی مردم عربستان به ویژه شیعیان شرق آن کشور است.»

این بیانیه به شهادت رساندن مظلومانه مصلح بیدادگر و مجاهد سبحانی، آیت‌الله شیخ نمر باقرالنمر را نقض آشکار حقوق بشر، دموکراسی، آزادی بیان و اندیشه دانسته و افزوده است: «اعدام شیخ نمر بار دیگر ماهیت ضدبشری آل سعود را به عنوان رژیمی ظالم، جنایتکار و خائن به اسلام و حرمین شریفین به جهانیان نشان داد و مطمئناً خون رهبر شیعیان عربستان، دامن منحوس سردمداران کفر، ظالم و مرتجع سعودی را خواهد گرفت و بیش از گذشته باعث بیداری امت اسلامی و به ویژه مردم تحت ستم شبه جزیره حجاز خواهد شد.»

در پایان این بیانیه ضمن دعوت از روشنفکران جهان، نهادهای حقوقی مدعی دموکراسی، سازمان حقوق بشر و سازمان ملل در محکومیت این عمل شنیع و جنایت­‌آمیز آل سعود آمده است: «مردم مقاوم، بصیر، هوشیار و همیشه در صحنه ایران اسلامی با شرکت در مراسم یادبود آن شهید و تجمعات قانونی، ضمن محکومیت اعمال ظالمانه و مستکبرانه رژیم سعودی و تفکر وهابی متضاد با آزادی و استقلال آن رژیم، افکار عمومی جهانیان را از هم‌دستی و حمایت وهابیون و رژیم آل سعود از گروه‌­های تروریستی تکفیری داعش، بوکوحرام، طالبان و ... آگاه سازند.»

captcha