کد خبر: 3464466
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
منتظری:

ضعف ولایت‌مداری و سستی تقوا عامل گرفتاری در دام فتنه است

گروه سیاسی: رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور گفت: برای پیشگیری از سقوط در جهنم فتنه، نیازمند بصیرت هستیم و بصیرت نیز در پرتو تقوای الهی و ولایتمداری به دست خواهد آمد، چرا ولایت فقیه قطب‌نمای بصیرت است، درواقع این ضعف تقواست که انسان را به سقوط در دام فتنه گرفتار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، غلامرضا منتظری رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور در همایش بسیج هنرمندان که به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی در فرهنگسرای آئینه اراک برگزار شد ضمن تسلیت شهادت شیخ نمر گفت: با نگاهی به تاریخ، صحنه‌های عبرت‌آموز بسیاری برای ما نمایان می‌شود که یکی از آنها که مدت‌های زیادی نیز از کارنامه‌اش سپری نمی‌شود فتنه 88 و حماسه 9 دی است.

وی با اشاره به اینکه در احادث نبوی و علوی فراوانی نقل شده که امت ما در روزگار آخرالزمان به فتنه‌های متعددی مبتلا می‌شوند بیان کرد: بر اساس روایات فتنه‌های آخرالزمان بسیار فریبنده و خطرناک هستند و حتی افراد اهل نماز، روزه، سیاست، ادب و هنر را نیز در دام خود گرفتار می‌کنند.

منتظری با بیان اینکه عیار انسان‌ها بین شعار و عمل در فتنه‌ها مشخص می‌شود و فتنه‌ها به‌ اشکال مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... تقسیم شده که هر کدام در جای خود جامعه را دچار انحطاط می‌کند اظهار کرد: اولین شاخصه فتنه ایجاد شرایط بسیار سخت برای تشخیص حق از باطل است به طوری که حتی چهره‌های توانمند نیز نمی‌توانند حق را از باطل تشخیص دهند در فتنه 88 برخی از افراد که از پیشینه خوبی نیز برخوردار بودند قادر به تشخیص حق از باطل نشده و بر سر دوراهی لغزیدند برای اینکه شبهات متعددی در اذهان عموم مردم پراکنده شده بود و شناخت حق از باطل را برای آنان دشوار کرده بود.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور افزود: دومین شاخصه فتنه حاکمیت منافع شخصی به جای حقیقت محوری است و در جریان فتنه 88 با اینکه وزارت کشور با مستندات نتیجه انتخابات را اعلام کرده و رهبر معظم انقلاب نیز آن را تأئید نمودند اما برخی از منافع خویش سخن گفته و رأی اکثریت را نپذیرفتند و طرفداران خود را به خیابان‌ها دعوت کردند.

وی ادامه داد: دنیا دوستی و ضعف باورهای دینی و عمق نداشتن باورهای مذهبی و داشتن بینش‌های سطحی و روبنایی مستعد پذیرش وسوسه‌های فتنه و از دیگر عوامل بروز فتنه‌هاست و با اینکه سختی و شیرینی دنیوی هر دو در بروز فتنه زمینه‌ساز هستند اما تحمل سختی‌ها آسان‌تر از شیرینی‌هاست.

منتظری گفت: مواجهه با فتنه بسیار سخت‌تر از مواجهه با جنگ است چرا که نقش آفرینان فتنه‌ها در دل جامعه هستند همانطور که در فتنه 88 نیز افرادی سهیم بودند که در دوران سختی یار انقلاب بودند اما از شیرینی دنیا که همان پست و مقام بود نتوانستند بگذرند و تابع حقیقت شوند.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور با بیان اینکه اگر برگ برگ اندیشه و باورهای دینی ما پاییز باشد در مقابل کوچکترین وسوسه‌های دینی و اعتقادی دشمن و یک شبهه تسلیم می‌شود خاطر نشان کرد: یکی از عوامل بازدارنده انسان از سقوط به جهنم فتنه، داشتن بصیرت است چرا که قلمرو انسان‌های بصیرعمیق بوده و به سطح نگاه نمی‌کنند از این رو فریب نمی‌خورند ولیکن انسان‌های بی‌بصیر حاضران غایب هستند و تصمیم هایشان با مصلحت نظام سازگاری ندارد.

وی با اشاره به نقش اصحاب فرهنگ و هنر در مقابله با فتنه و تبیین ابعاد آن با استفاده از ابزار هنر گفت: برای پیشگیری از سقوط در جهنم فتنه، نیازمند داشتن بصیرت هستیم و این بصیرت در پرتو تقوای الهی و ولایتمداری به دست خواهد آمد؛ چرا که ولایت فقیه قطب نمای بصیرت است. داشتن بصیرت به سواد و تحصیلات نیست و این ضعف تقواست که انسان را به سقوط در حوزه فتنه گرفتار می‌کند.

منتظری در پایان اظهار کرد: پیش‌بینی شده تا جشنواره ملی شعر ولایت با موضوع روح‌الله با همکاری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی سال آینده در خمین زادگاه حضرت امام(ره) برگزار شود.

captcha