کد خبر: 3464814
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
شیرخانی:

فرهنگ نماز دانش‌آموزان را از انزواطلبی در امان نگه می‌دارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون پرورشی فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: اساس مدرنیته بر فردگرایی است درحالی که فرهنگ ما انزواطلبی را نمی‌طلبد، اقامه نماز به دانش‌آموزان کمک می‌کند که از انحصارگرایی و انزواطلبی دنیای مدرن امروزی در امان باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علی شیرخانی، معاون پرورشی فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان مرکزی امروز، 15 دی‌ماه در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی مدیران مدارس ابتدایی و عشایر کشور که در قالب طرح «مبین» در شهرستان خمین در حال برگزاری است گفت: هدف این دوره‌ها تبدیل آموزش به رفتار دینی است، در واقع نماز و مناسک دینی در مدارس مقدمه‌ای برای تغییر رفتار و نهادینه کردن اخلاق است.

وی ادامه داد: برای داشتن جامعه‌ای اخلاق محور که نهایتاً امنیت اخلاقی و اجتماعی را فراهم کند نیازمند هستیم که آموزه‌های دینی را در مدارس پیاده کنیم و نقش تربیتی برای ارکان مدارس قائل شویم که یکی از ارکان اصلی آموزش‌وپرورش مدیریت آموزشگاه‌هاست.

شیرخانی تصریح کرد: اگر نگرش مدیران مدارس و آموزشگاه‌ها نقش تربیتی به خود پیدا کند این نقش به دیگر ارکان مدرسه نیز مانند معلمان انتقال پیدا خواهد کرد همچنین برای ترویج اخلاق در مدرسه نقش راهبردی مربیان نیز بسیار حائز اهمیت تلقی می‌شود.

معاون پرورشی فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان افزود: باید به دانش‌آموزان این توانایی را بدهیم که خودشان وارد مباحث اخلاقی مدارس شوند ما با دادن عنوان یاوران نماز به دانش‌آموزان می‌توانیم مصونیت به آنها ببخشیم و اگر این نقش در ذهن آنها باقی بماند اهداف دینی در مدارس محقق شده است.

شیرخانی تصریح کرد: دانش‌آموزان نیاز به هدایت‌گری دارند تا در امور اجرایی و برنامه‌های فرهنگی مدارس حضور پیدا کنند این هدایت و نقش دادن به دانش‌آموزان عامل مهمی در بازداری از انحرافات است، تشکل‌های پیشتازان و فرزانگان نیز همین نقش مهم را برعهده دارند.

معاون پرورشی فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اظهار کرد: اساس مدرنیته بر فردگرایی بنیان شده است در حالی که فرهنگ ما انزوا‌طلبی و بی‌توجهی به امور جامعه را نمی‌طلبد، اقامه نماز به دانش‌آموزان کمک می‌کند که از انحصارگرایی و انزواطلبی دنیای مدرن امروزی در امان باشند.

این مقام مسئول در پایان افزود: اساس دوره‌های آموزشی که برگزار می‌شود مصونیت‌بخشی دانش‌آموزان از انحرافات اجتماعی است نگاه ما باید به نقش آموزش و پرورش در ترویج دین تغییر کند باید اهمیت ویژه‌ای به نقش مدارس در تربیت دینی دانش‌آموزان قائل شو یم.

captcha