کد خبر: 3465112
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۲
آقایی اظهار کرد:

سطح بالای رقابت‌های حفظ کل مسابقات سراسری قرآن/ تکامل حفظ 10 جزء در ادوار آینده

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از داوران رشته حفظ سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن با اشاره به اینکه رقابت‌های رشته حفظ کل در مسابقات سراسری قرآن در بالاترین سطح ممکن برگزار شد، گفت: در رشته حفظ 10 جزء که سال اول برگزاری خود را پشت سر می‌گذاشت،‌ در آینده تکامل بیشتری خواهد یافت.

امیر آقایی، داور سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن سطح‌بندی، گفت: به اعتقاد من سطح‌بندی شرکت‌کنندگان حرکت خوبی است چرا‌که در ادوار گذشته شرکت‌کنندگان رتبه‌بندی می‌شدند و اضطراب برای کسب رتبه برتر در بین شرکت‌کنندگان به عینه دیده‌ می‌شد.
وی افزود: اما در این دوره افراد برگزیده به یک اردو دعوت می‌شوند و در انتخابی مسابقات بین‌المللی حضور می‌یابند، این به اعتقاد من بهتر است، چرا که در این انتخاب همه امید برای حضور در مسابقات بین‌المللی را دارند و در بحث اضطراب شرکت‌کنندگان بسیار تأثیر داشته است.
این داور مسابقات سراسری قرآن در پاسخ به این سؤال که چه بازخوردهایی از واکنش شرکت‌کنندگان به تغییرات به وجود آمده در مسابقات صورت گرفته است، تصریح کرد: تاکنون که چیزی دیده نشده است و باید دید در آینده به چه صورت خواهد بود.
آقایی همچنین در مورد مراحل مختلف مسابقات نیز اظهار کرد: از چند سال گذشته شاهد چندمرحله‌ای شدن مسابقات شده‌ایم و این کار باعث می‌شود تا شرکت‌کنندگان به خوبی محک خورده و انتخاب نفرات برگزیده بهتر و مناسبت‌تر شود. در این روش قاری و حافظ قرآن با چند تلاوت و چندین سؤال موفق به راهیابی به مراحل بالا می‌شوند که این محک خوبی برای متسابقان است.
وی همچنین در مورد سطح مسابقات این دوره و نیز حضور چهره‌ها و استعدادهای جدید، خاطرنشان کرد: امسال به حول و قوه الهی هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت در رشته حفظ کل و رشته‌های حفظ 20 و 10 جزء قرآن کریم شاهد رشد هستیم. البته با توجه به اینکه حفظ 10 جزء برای اولین بار برگزار می‌شد باید در سال‌های آینده شاهد تکامل و رشد بیشتر در این رشته باشیم.
این داور مسابقات سراسری قرآن بیان کرد: در مورد رشته حفظ کل قرآن به جرأت باید گفت که بسیاری از افرادی که حضور داشتند در بهترین سطح و عالی‌ترین سطح بودند و در اصل نخبگان کل کشور در اینجا جمع شده بودند.
آقایی در پایان گفت‌وگوی خود با خبرگزاری ایکنا به اهدای جایزه استاد علامی به برخی از شرکت‌کنندگان این دوره از مسابقات‌، گفت: اگر به هر بهانه‌ای یاد اساتید و پیشکسوتان قرآنی که از بین ما رفته‌اند زنده نگه داشته شود کار مثبت و پسندیده‌ای است و جای قدردانی دارد.

ادریس کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۸ - ۰۲:۰۷
0
0
سلام علیکم، وقت شما بخیر، اعتقاد حقیر درباره حفظ قرآن بیشتر از این هاست. حفظ 10 جزء اولین بار در مسابقات کشوری اومده، حالا من پیشنهاد می کنم حفظ 5 جزء را هم بیارید تا به فرمایشات رهبری عمل کرده باشیم. باتشکر
captcha