کد خبر: 3465555
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۲
در دومین روز گردهمایی مدیران قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛

کارگاه توسعه آموزش‌های مفاهیم قرآنی در علوم پزشکی برگزار شد

گروه سلامت: در دومین روز از نشست مدیران قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در ساری حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای عالی توسعه فرهنگ قرآنی کارگاه آموزشی «توسعه آموزش‌های مفاهیم قرآنی» برگزار و مفاهیم پایه نظام توسعه فرهنگ قرآنی تشریح شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در دومین روز از نشست مدیران قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که در خزر اباد ساری برگزار می‌شود حجت الاسلام حمید محمدی دبیر شورای عالی توسعه فرهنگ قرآنی کشور در کارگاه آموزشی «توسعه آموزش‌های مفاهیم قرآنی» به تشریح مفاهیم پایه نظام توسعه فرهنگ قرآنی پرداخت و عنوان کرد: وقتی صحبت از توسعه فرهنگ قرآنی می‌شود، مراد و مقصود این است که در بین تک تک افراد جامعه شناخت عمیق به قرآن و ارتباط و انس با آن ایجاد شود و شاهد تحقق مضامین آیات قرآنی در رفتار فردی و اجتماعی اقشار مختلف جامعه، بود.

وی نظام توسعه فرهنگ قرآنی را مجموعه‌ای متشکل از بخش‌های قرآنی دستگاه‌ها، نهادهای دولتی، عمومی، و مردمی که به عنوان یکی از بخش‌های نظام فرهنگی کشور که برای تحقق توسعه فرهنگ قرآنی فعالیت می‌کنند، دانست.

محمدی افزود: کارکرد اساسی و هدف غایی نظام توسعه فرهنگ قرآنی، فرهنگ سازی قرآنی است که شامل فعالیت‌های مستمر و پیچیده‌ای است و به منظور تعالی نگرش افراد جامعه نسبت به قرآن کریم در سه حوزه علم، باور و عمل انجام می‌شود،عمدتاً این فعالیت‌ها در دو قالب فعالیت‌های آموزشی و فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی پی‌ریزی می‌شوند.

این فعال قرآنی یکی از کارکردهای اصلی نظام توسعه فرهنگ قرآنی را نظام‌سازی قرآنی دانست و تصریح کرد: نظام‌سازی قرآنی به معنی بازطراحی نظام‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و خرده نظام‌های آن مبتنی بر مفاهیم و تعاریف قرآن کریم است.

در ادامه این کارگاه آموزشی در خصوص مفاهیم پایه‌ای نظام توسعه فرهنگ قرآنی بحث و تبادل نظر و مواردی نظیر فعالیت‌های قرآنی، آموزش عمومی قرآن کریم، آموزش عالی(تخصصی) قرآن کریم، پژوهش‌های قرآنی، فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی تعریف شد.

captcha