کد خبر: 3465753
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸
موسوی:

دو دستگی و تفرقه زيربنای بخش اعظم سياست‌های دشمنان است

گروه سياسي : امام جمعه شازند با بيان اينکه بزرگترين سلاح دشمن، تفرقه است، تصريح کرد: هر کس در جامعه اسلامی اسباب تفرقه، جدايی و دو دستگی را فراهم کند، بايد به اشد مجارات برسد، دو دستگی و تفرقه زيربنای بخش اعظم سياست‌های دشمنان است و تجهيز گروه‌های تروريستی نیز با اين هدف صورت می‌پذيرد.

حجت‌الاسلام حبيب‌الله موسوی، امام جمعه شهرستان شازند در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) از استان مركزی، با تأکید بر کینه‌ورزی ذاتی آمریکا نسبت به ایران گفت: دشمن هر روز به دنبال توطئه‌ای جديد است به طوريكه در مسئله برجام نیز با وجود اينكه همه مسائل حل شده هر روز و به هر طریقی بهانه تراشی می‌كند.

امام جمعه شازند با اشاره به اهمیت وحدت و يکپارچگی در جامعه گفت: دشمنان با هدف تفرقه‌افکنی و نشان دادن چهره‌ای خشن از اسلام در جهان گروه‌های تکفيری نظير داعش، القاعده، بوکوحرام و النصره را ايجاد يا از آن‌ها حمايت می‌کنند مسأله وحدت و انسجام در امور مختلف بايد جدی گرفته شود به‌ویژه با توجه به اقدامات اخیر عربستان مردم نباید نسبت به اتحاد اهل سنت اهمال ورزند.

حجت‌الاسلام موسوی با بيان اينکه بزرگترين سلاح دشمن، تفرقه است، تصريح کرد: هر کس در جامعه اسلامی اسباب تفرقه، جدايی و دو دستگی را فراهم کند، بايد به اشد مجارات برسد، دو دستگی و تفرقه زيربنای بخش اعظم سياست‌های دشمنان است و تجهيز گروه‌های تروريستی نیز با اين هدف صورت می‌پذيرد.

وی با اشاره به حماسه 9 دی و فتنه 88، بيان كرد: مردم ارزش خود را در 9 دی انقلابی رقم زدند به گونه‌ای که فتنه‌گران وادار به عقب‌نشينی شدند حامیان فتنه به خاطر حب دنيا و رياست چند روزه حاضر به نابودی اين کشور شدند و به نوعی به نظام اسلامی خيانت کردند، مردم باید دوباره حضور انقلابی خود را در انتخابات رقم بزنند آسیب غفلت از انتخابات کمتر از فتنه 88 نیست چراکه بحث نفوذ در مجلس و خبرگان بسیار مهم است چنانچه رهبری نیز به آن اشاره داشتند یک عامل نفوذی نظام را از داخل مانند موریانه ویران می‌کند.

امام جمعه شازند در ادامه بيان داشت: آمريکا هيچگاه خيرخواه ما نبوده و نيست، اين دولت در رأس استکبار قرار دارد و همواره به فکر منافع پليد خود و نابودی نظام اسلامی است همانطور که در سال 88 نيز با حمايت خود از فتنه‌گران اين موضوع را به طور صريح اعلام کرد، در واقع این فتنه باعث شد بسیاری از جمله آمریکا چهره واقعی خود را نشان دهند.

وی با اشاره به اينکه دشمن هر روز دنبال توطئه‌ای جديد است، تصريح كرد: برخی از بيت‌المال ارتزاق می‌کنند ولی رابطه با آمريکا را ترويج می‌دهند و سیاست‌های خصمانه آمریکا را توجیه و ظاهرسازی می‌کنند این امر در دراز مدت به کشور آسیب می‌رساند.

حجت‌الاسلام موسوی در پایان عنوان كرد: دشمنان با اسلام‌هراسی می‌خواهند موقعيت اسلام را زير سؤال ببرند و با راه‌اندازی جنگ‌های نيابتی در چهار طرف کشور ما، در حال از بين بردن مسلمان هستند و البته قصد تعدی به نظام جمهوری اسلامی ايران را نیز دارند اما تا به امروز موفق نشده‌اند و نخواهند شد.

captcha