کد خبر: 3466213
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۶
جبارزاده:

عملیات کربلای پنج محل تجلی امدادهای غیبی بود

گروه اجتماعی: استاندار آذربایجان شرقی با ذکر خاطره‌ای از عملیات کربلای پنج، از نقش باورهای دینی در این عملیات سخن گفت و این عملیات را محل تجلی امدادهای غیبی و الهی توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، مراسم گرامی‌داشت سالگرد عملیات‌های کربلای 4، 5 و 8 روز گذشته، 19 دی با حضور فرماندهان، رزمندگان، جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و جمع زیادی از خانواده‌های معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار شد.

اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم با ذکر خاطره‌ای از عملیات کربلای 5، از نقش باورهای دینی در این عملیات سخن گفت و این عملیات را محل تجلی امدادهای غیبی و الهی توصیف کرد و افزود: در مدت 40 روز عملیات لشکر عاشورا در این منطقه عملیاتی، بارها دست عنایت الهی را مشاهده کردیم.

وی با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس به ویژه عملیات‌های کربلای 4، 5 و 8، گفت: یکی از اهداف این مراسم تجدید میثاق با روح پاک و مطهر شهداست. ما رزمندگان و یادگاران دوران دفاع مقدس با شهدا عهد می‌بندیم که اگر روزی دشمن قصد تعدی و تجاوز به خاک پاک میهن اسلامی داشته باشد با همان روحیه و ایمان و شجاعت آماده دفاع از اسلام و انقلاب خواهیم بود.

جبارزاده ادامه داد: امروز تجربه و روحیه ما نسبت به دوران جنگ بالاتر رفته و همه ما به همراه فرزندان خود آماده دفاع از میهن اسلامی هستیم.

در این مراسم همچنین سردار غلام عسگر کریمیان، فرمانده سپاه عاشورا در سخنانی کوتاه با تأکید بر اهمیت فرهنگ شهادت و پیام کربلا، برگزاری چنین مراسم‏‎هایی را کار زینبی دانست.

وی با اشاره به جانفشانی‏‌‎های رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس گفت: کربلای ملت سلحشور و ولایتمدار ایران با تاسی از فرهنگ عاشورایی با وارد شدن به عرصه‌های دفاع و ظهور و بروز مقاومت مردمی توانست سد راه دشمنان شده و در نهایت بعد از 8 سال جنگ فرسایشی در اوج تنهایی و مظلومیت پیروز این میدان شد.

یادآور میشود، در این مراسم از رزمندگان و خانواده‌های شهدای عملیات‌های کربلای 4، 5 و 8 تجلیل و قدردانی شد.

captcha