کد خبر: 3467174
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
اکبریان مطرح کرد:

دشمن‌شناسی؛ اصلی‌ترین شاخصه بصیرت

گروه اجتماعی: روحانی مستقر دهستان بلوران با بیان این‌که دشمن‌شناسی یکی‌از اصلی‌ترین شاخص‌های بصیرت است، گفت: بیشترین شاخص‌های بصیرت مربوط به دشمن‌شناسی و استکبارستیزی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌یار اکبریان، روحانی مستقر دهستان بلوران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، پیرامون بحث بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی، گفت: امروز بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی در قبال ترفندهای نوین دشمن در حوزه فرهنگی و اجتماعی دو ضرورت انکارناپذیر جامعه به شمار می‌روند.
وی بصیرت‌افزایی را راه شناخت دوست و دشمن و شناخت ابزار مقابله با دشمن دانست و افزود: ملت ایران در عرصه‌های مختلف به‌ویژه در حماسه ۹ دی این مهم را به اثبات رساند.
اکبریان با بیان این‌که دشمن‌شناسی یکی‌از اصلی‌ترین شاخص‌های بصیرت است، تصریح کرد: بیشترین شاخص‌های بصیرت مربوط به دشمن‌شناسی و استکبارستیزی است.
روحانی مستقر دهستان بلوران اظهار کرد: امروز باید با بصیرت و دشمن‌شناسی برای مقابله با ترفندهای دشمنان آماده بود چراکه با هرگونه سستی و غافل شدن در این حوزه خسارت‌های جبران ناپذیری را، با وجود ابزارهای نوین دشمن به‌ویژه در حوزه اجتماعی، متحمل خواهیم شد، بنابراین دفاع تمام‌قد فقط در سایه بصیرت و آگاهی میسر خواهد شد.
captcha