تجلیل از 15 هنرمند تئاتر در «ملکوتیان صحنه»/ حضور هنرمندان در عرصههای خطیر انقلاب و دفاع مقدس
گروه هنر: رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در همایش «ملکوتیان صحنه» گفت: تئاتر و هنرمندان تئاتر در عرضههای خطیر انقلاب اسلامی و به ویزه دفاع مقدس حضور پررنگی داشته و علاوه بر امداد در تقویت روحیه مردم نقش ایفا میکردند.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) مراسم بخش تئاتر کنگره ملی 2000 شهید هنرمند با عنوان «ملکوتیان صحنه»، شامگاه روز گذشته شنبه 26 دی با حضور محمود صلاحی؛ رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، غلامرضا منتظری؛ رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور، مهدی شفیعی؛ مدیرکل هنرهای نمایشی ارشاد و جمعی از مسئولان و هنرمندان پیشکسوت تئاتر در تالار ایوان شمس برگزار شد.
محمود صلاحی؛ رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع هنرمندان شهید گفت: به نظر میرسد فراوانی هنرمندان در میان شهدا از میزان معمول آن در جامعه بیشتر باشد که این نشان از بصیرت هنرمندان دارد که تا چه اندازه نسبت به حال و آینده کشورشان دل گران هستند.
وی افزود: هنرمندان تئاتر همواره در صحنههای خطیر کشور و در برهههای حساس انقلاب اسلامی حضور داشتهاند و حضور پررنگ آنها را می توان در دوران خوشی و ناخوشی مردم به وضوح دید؛ به ویژه در دوران جنگ تحمیلی که علاوه بر کمک رسانی به خط مقدم جبهه حضور آنها و هنرمندیشان موجب تقویت روحیه رزمندگان شد.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با تشکر از برگزارکنندگان همایش «ملکوتیان صحنه» گفت: امروز در این جمع از کسانی تقدیر می کنیم که باید برای تک تک آنها به سبب مجاهدت و ایثارشان یک مراسم مجزا برای تجلیل و قدردانی حضورشان برگزار شود.
این گزارش حاکی است در ادامه این مراسم از خانواده پنج شهید هنرمند شامل: شهیدان محمدرضا امانی، مسعود سهیلی، غلامرضا کشتکار، قدرتالله طاهری بروجنی و احمد مقدم تقدیر شد.
شهرام کرمی؛ مدیر مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران دیگر سخنرانان این مراسم بود که گفت: توفیق بزرگی نصیب سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران شده است تا برگزارکننده بخش تئاتر کنگره سراسری 2000 شهید هنرمند باشد.
وی ادامه داد: حضور این تعداد شهید هنرمند در بخش نمایش نشان از آن دارد که این انسانهای وارسته زبان فاخر تئاتر را به درستی برای بیان اندیشه و احساس خود برگزیدند و باید گفت که بزرگترین هنر ملکوتیان صحنه، شهادت بود.
کرمی گفت: ما در مرکز هنرهای نمایشی سازمان از تمام بضاعت و تلاش خود استفاده خواهیم کرد تا بتوانیم ارزشها و مفاهیم ناب دفاع مقدس را به وسیله تئاتر به نمایش بگذاریم؛ ما در بخش «باران» جشنواره «تئاتر شهر» و سوگواره نمایشی«خمسه» در طی این سالها کوشش کردیم تا آرمانها و ارزشهای دفاع مقدس را به خوبی به منصه ظهور رسانیم.
همچنین در پایان این مراسم از ۱۵ هنرمند فعال در عرصه آرمانها و ارزشهای دفاع مقدس به شرح زیر تقدیر شد:
1- سعید کشنفلاح؛ کارشناس و مدرس تئاتر و مدیر سابق مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری
2- حسین مسافر آستانه؛ دبیر چهاردهمین جشنواره سراسری «تئاتر مقاومت»
3- جلیل فرجاد؛ هنرمند بازیگر تئاتر و سینمای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی
4- تاجبخش فنائیان؛ مدرس دانشگاه و هنرمند بازیگر و کارگردان تئاتر و سینمای دفاع مقدس
5- امیر دژاکام؛ مدرس دانشگاه و بازیگر و کارگردان تئاتر
6- قاسم زارع؛ بازیگر تئاتر و سینمای انقلاب و دفاع مقدس
7- عطیه غیباشاوی؛ بازیگر تئاتر و سینمای انقلاب و دفاع مقدس
8- کریم اکبری مبارکه؛ بازیگر تئاتر و سینمای انقلاب و دفاع مقدس
9- حسین پارسایی؛ دبیر پانزدهمین جشنواره سراسری «تئاتر مقاومت»
10- نصراله قادری؛ کارشناس و مدرس دانشگاه
11- محمود فرهنگ؛ کارگردان تئاتر و مدیر کانون تئاتر دینی
12- حسین فداییحسین؛ نمایشنامه نویس انقلاب و دفاع مقدس
13- سعید اسماعیلی؛ کارشناس تئاتر
14- کوروش زارعی؛ بازیگر و کارگردان تئاتر انقلاب و دفاع مقدس
15- امیر حسین شفیعی؛ نویسنده و کارگردان نمایش محیطی«دریادلان»
یادآور میشود، آیین پایانی کنگره سراسری 2000 شهید هنرمند اول بهمن ماه در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار خواهد شد و در آن مراسم از خانواده پنج شهید عرصه تئاتر تقدیر خواهد شد.