کد خبر: 3468332
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱

برجام، تعظیم دنیای غرب در مقابل اراده پولادین ملت ایران است

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ملت ایران مدت‌ها تحریم‌های ظالمانه و فشارهای اقتصادی را تحمل کرد اما از اعتقاد و آرمان خود دست برنداشت و امروز، دنیای غرب در واقع با اجرای برجام در مقابل اراده پولادین این ملت، سر تعظیم فرود آورد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، علیرضا نخعی، مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، در مراسم نواختن زنگ «اقتدار ملی، عزت اسلامی و ایران آباد» که در سالن پورمقدم زاهدان برگزار شد، گفت: به سرانجام رسیدن برجام ایرانی و موفقیت در عرصه سیاست خارجی، گام مهمی برای رسیدن به توسعه کشور است.
وی اظهار کرد: ملت ایران مدت‌ها تحریم‌های ظالمانه و فشارهای اقتصادی را تحمل کرد اما از اعتقاد و آرمان خود دست برنداشت و امروز، دنیای غرب با اجرای برجام در مقابل اراده پولادین این ملت، سر تعظیم فرود آورد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان افزود: دنیای غرب تلاش می‌کرد تا با اعمال فشار از طریق تحریم‌های همه‌جانبه و نیز تهدید به حمله نظامی، ما را تسلیم خواسته‌های خود کند، اما وقتی دیدند که نمی‌توان با مردم ایران با زبان زور سخن گفت، تسلیم شدند و راه مذاکره را در پیش گرفتند.
وی بیان کرد: در اجرای برجام نه‌تنها ما به اهداف استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای خواهیم رسید، بلکه تحریم‌های بی‌رحمانه علیه ایران اسلامی نیز خاتمه پیدا می‌کند و اقتصاد کشورمان وارد یک جهان دیگر می‌شود.
نخعی عنوان کرد: مقاومت ملت ما در مقابل سختی‌های ناشی از محاصره اقتصادی و ثابت‌قدمی آنان بر خواسته‌ها و اعتقاداتشان، یک حماسه است که تسلیم‌ناپذیری ملت ما در برابر زیاده‌خواهی‌های غرب را به تصویر کشید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان ضمن قدردانی از زحمات دولتمردان و دستگاه دیپلماسی ایران، افزود: اجرای برجام، رفع تحریم‌های اقتصادی و لغو قطعنامه‌های ظالمانه علیه کشورمان تنها به برکت استقامت، همدلی و وحدت ملت حاصل شد.
captcha