کد خبر: 3468969
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۳

حضور 180 دانش‌آموز آباداني در مسابقات قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: كارگاه‌هاي آماده‌سازي مسابقات قرآن و معارف اسلامي دانش‌آموزان شهرستان آبادان از هفته اول بهمن‌ماه سال جاری آغاز مي‌شود.

امین میمندی، مسئول دارالقرآن 14 معصوم آبادان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: نوزدهمین دوره مسابقات قرآن مدارس آبادان در هفته قرآن همزمان با هفته پایان آذرماه برگزار شد.

وی با بیان اینکه 60 آموزشگاه در دو دوره متوسطه اول و دوم با حضور نزدیک به 1500 دانش‌آموز در این مسابقات حضور داشتند، افزود: از این تعداد شرکت‌کننده نزدیک به 180 دانش‌آموز دختر و پسر به منظور شرکت در کارگاه‌های آماده‌سازی دعوت شده‌اند.

میمندی عنوان کرد: کارگاه‌های آماده‌سازی مسابقات از هفته اول بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا 20 اسفند ادامه خواهد داشت.

مسئول دارالقرآن 14 معصوم آبادان ادامه داد: این کارگاه‌ها در همه رشته‌های مسابقات به صورت هفتگی(سه روز در هفته) و در دو ساعت آموزشي در هر روز برپا می‌شود.

وی اظهار کرد: 7 مربی خانم و 7 مربی آقا به منظور تدریس مباحث آموزشی در این کارگاه‌ها با دارالقرآن همکاری دارند.

captcha