کد خبر: 3469241
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۵
برای اولین‎بار؛

مجمع هم‎اندیشی اساتید و پیشکسوتان قرآنی در قزوین تشکیل شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین از تشکیل مجمع اساتید قرآنی برای اولین بار در این استان خبر داد.

جواد قلی‌پور، مسئول دارالقرآن‌الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، از تشکیل مجمع اساتید قرآنی برای اولین بار در این استان خبر داد و اظهار کرد:  اولین نشست مجمع اساتید قرآنی استان با حضور جمعی از اساتید،  قاریان و پیشکسوتان قرآنی  و  حجت‌الاسلام علی نعمت‎الهی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در سالن جلسات این اداره کل  برگزار شد.

وی در تشریح اهداف تشکیل این مجمع افزود: از جمله اهداف تشکیل این مجمع ایجاد تقویت و ارتقاء سطح معلومات قرآنی به‌ویژه فن قرائت و  هماهنگی، همسویی و تکامل دارالقرآن‌الکریم با جامعه اساتید و خبرگان قرآنی جهت ترویج فرهنگ آموزه‌های قرآن کریم و تحقق بهینه اهداف، مأموریت‌ها و برنامه‌های دارالقرآن‌الکریم بوده است.

قلی‌پور عنوان کرد: ایجاد زمینه رشد و ارتقای طرح و برنامه‌های قرآنی با استفاده از نظرات و پیشنهادات اساتید و بزرگان قرآنی، همچنین ارزیابی نقد و تحلیل فعالیت‌های قرآنی از سوی اساتید و فرهیختگان قرآنی و ارائه پیشنهادات مؤثر و ایجاد زمینه مناسب جهت ارتقای مشارکت و حمایت عمومی از فعالیت‌های قرآنی و تشویق و ترغیب نیروهای توانمند در مسیر مشارکت در برنامه‌ریزی، حمایت و اجرای برنامه‌های قرآنی استان از دیگر اهداف تشکیل این مجمع است.

گفتنی است در این جلسه هر کدام از حاضرین نقطه نظرات و پیشنهادات و دیدگاه های خود را در خصوص چگونگی برگزاری جلسات مجمع و همچنین چگونگی ارتقای فعالیت های قرآنی استان مطرح کردند و در پایان مقرر شد کلاس تخصصی ارتقاء به صورت ماهانه در اداره کل تبلیغات اسلامی برگزار شود.
captcha