کد خبر: 3469314
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰
خطیب جمعه خرم‌آباد:

حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان‌گر عظمت نظام است

گروه سیاسی: نماینده ولی‌فقیه در لرستان حضور حداکثری مردم در انتخابات را نشان‌گر عظمت نظام دانست و افزود: حضور پر شور مردم در انتخابات پیش‌رو خاری در چشم دشمن است و همین حضور حداکثری باعث اقتدار و عظمت نظام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه خرم‌آباد در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم‌آباد در مصلای الغدیر این شهر، با اشاره به اجرایی شدن برجام گفت: نباید فراموش کنیم اگر امروز این نتیجه برجام را در اختیار داریم مدیون رهنمون‌های رهبر معظم انقلاب هستیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری دائما مذاکرات را رصد می کردند و با درایت به این نکته توجه داشتند تا برجام در چارچوب نظام اسلامی قرار گیرد و از آن خارج نشود به‌طوری که همه تحلیل‌گران دولت و وزیر امور خارجه و تیم مذاکره کننده خود را مدیون این تیزبینی، دوراندیشی و بصیرت مقام معظم رهبری می‌دانند.
خطیب جمعه خرم‌آباد اضافه کرد: اجرایی شدن برجام در نتیجه زحمت و تلاش دولت به‌خصوص وزیر امور خارجه به نتیجه رسیده که در برابر شش قدرت جهانی با منطق و گفت‌وگو و تدبیر و درایت به این مرحله رسیده اما نکته مهم این است که نباید هدایت‌های حکیمانه مقام معظم رهبری را فراموش کنیم.
میرعمادی گفت: آنچه در طول دوران 13 سال مذاکره برای طرف‌های مقابل ما و مردم دنیا روشن شد صداقت و صبر و صلابت مردم ایران بوده است به‌طوری‌که اگر روزی گفتند ما فناوری هسته‌ای تا 20 درصد پیش می‌بریم این‌کار را کردند و چنانچه روزی پیرو مذاکرات می‌گفتند حاضریم دست از برخی حقوق خود در این زمینه برداریم این‌کار را انجام دادند.
امام جمعه خرم‌آباد افزود: جوانان بسیجی ما شبانه‌روز کار کردند تا پیشرفت‌های هسته‌ای را به دست آوردیم حالا نباید بگوییم آمریکا به ما لطف کرده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش حل مشکلات اقتصادی کشور را در گروه اقتصاد مقاومتی دانست و خاطرنشان کرد: برجام ثمره صبر، استقامت و پشتیبانی مردم بوده است.مقاومت، صبر، تحمل، همراهی و حمایت مردم نقش مهمی در به نتیجه رسیدن برجام داشته است؛ چراکه مردم تحریم‌ها و فشارها را در طول 37 سال از عمر انقلاب تحمل کردند و ما نباید این‌را فراموش کنیم؛ چراکه این نعمت‌های الهی است باید این نعمت‌ها را متذکر شویم.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات، گفت: هم‌زمانی دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری کاری بسیار سخت و دشوار است پس اصل حضور حداکثری و آمدن مردم پای صندوق‌های رای باید مورد توجه باشد .
امام جمعه خرم‌آباد حضور حداکثری مردم در انتخابات را نشان‌گر عظمت نظام دانست و اضافه کرد: حضور پر شور مردم خاری در چشم دشمن است و همین حضور حداکثری باعث اقتدار و عظمت نظام خواهد شد.
وی اظهارکرد: انتخابات ساز و کار خاص خودش را دارد و در قانون مراکزی برای اجرا و نظارت بر این رخداد مهم در نظر گرفته شده است؛ از این‌رو همه باید نسبت به قانون تمکین کنند.
وی بیان کرد: نباید شورای نگهبان و هیات نظارت مورد هجمه تهمت و افتراء قرار بگیرند چون که اهانت به نهادهای نظارتی انتخابات از یک‌سو سبب تضعیف آنها می‌شود و از سوی دیگر یک عمل خلاف قانون است.
آیت‌الله میرعمادی به هفتم بهمن روز تحصن روحانیون در دانشگاه تهران اشاره کرد و در این رابطه گفت: ابتدا با حضور تعداد چهار نفر این تحصن آغاز می‌شود و به‌تدریج به 400 نفر از روحانیون و علما می‌رسد و تا جایی ادامه می‌یابد که دانشگاه تهران مملو از جمعیت می‌شود.
امام جمعه شهرستان خرم‌آباد با اشاره به ششم بهمن ماه و سالروز حماسه آمل افزود: حماسه مردم آمل در سال 1360 یکی از افتخارات انقلاب است حماسه‌ای که در مقابله با منافقین بود.
captcha