کد خبر: 3469760
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰

اعلام برنامه‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی کردستان در ایام دهه فجر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: برنامه‌های اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کردستان طی ایام دهه فجر امسال اعلام شد.

ژاله حیدری‌مقدم، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه‌های ایام دهه فجر گفت: دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان با حضور مدیران مؤسسات، دیدار و تجلیل از خانواده معظم شهدای قرآنی استان با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان از جمله این برنامه‌ها است.
وی ادامه داد: از دیگر برنامه‌ها می‌توان به کارگاه آموزش حفظ و قرائت قرآن کریم با حضور اساتید برجسته کشوری در سنندج، برپایی محفل انس با قرآن کریم در سطح شهرستان‌ها، تجلیل از مؤسسات، پیشکسوتان، خیرین و خانواده‌های قرآنی با حضور تمامی مؤسسات فعال قرآنی استان که به‌‌صورت متمرکز در سنندج برگزار خواهد شد، اشاره کرد.
حیدری‌مقدم تصریح کرد: برگزاری مسابقه حفظ قرآن کریم در سطح مؤسسات استان ویژه متعلمان آنها، چاپ پوستر آیات سبک زندگی و توزیع آن در سطح استان، برپای حلقه‌های تفسیر موضوعی در تمامی مؤسسات و تشکل‌های قرآنی سطح استان، برپایی نمایشگاه قرآن و محصولات قرآنی مؤسسات در سنندج به‌صورت متمرکز از دیگر برنامه‌هاییست که طی ایام دهه فجر انجام می‌گیرد.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کردستان بیان کرد: همچنین طی برنامه‌های ابلاغیه این اتحادیه مراسمی با محوریت قرآن و انقلاب اسلامی با عنوان جشن ا نقلاب در سطح شهرستان‌های استان اجرا می‌شود.

captcha