کد خبر: 3471037
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸

برپایی کنگره ملی توانمندسازی جامعه در حوزه علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی

گروه جامعه: تعلیم و تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و سایر مباحث مرتبط با علوم اجتماعی و فرهنگی در اولین کنگره ملی توانمندسازی جامعه در حوزه علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی بررسی می‎شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز توانمندسازی مهارت‎های فرهنگی و اجتماعی جامعه اولین کنگره ملی توانمندسازی جامعه در حوزه علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی و فرهنگی را با هدف ترویج و تعلیم مبانی اصیل ایرانی اسلامی برگزار می‎کند.

از جمله محورهای این همایش می‌توان به توانمند سازی جامعه در حوزه علوم تربیتی شامل موضوعات تحقیقات و تکنولوژی آموزشی، فلسفه و حکمت اسلامی، تعلیم و تربیت اسلامی، سبک زندگی سالم، آموزش بزرگسالان، ازدواج و خانواده، علوم ارتباطات، اخلاق اسلامی، جامعه شناسی و سایر مباحث مرتبط با علوم تربیتی اشاره کرد.

همچنین در این همایش محور توانمندسازی جامعه در حوزه مطالعات اجتماعی و فرهنگی در قالب موضوعاتی ازجمله توسعه و ترویج فرهنگ صحیح در جامعه، مدیریت و برنامه ریزی امور فرهنگی، مددکاری اجتماعی و سلامت روان، ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، تربیت اخلاقی و شهروندی، برنامه ريزی رفاه اجتماعی، مطالعات راهبردی فرهنگ، مدیریت خدمات اجتماعی، علوم ارتباطات اجتماعی، مطالعات زنان و خانواده، پژوهش علوم اجتماعی، زیست اخلاق اسلامی، مطالعات جوانان و سایر مباحث مرتبط با علوم اجتماعی و فرهنگی بررسی می‎شود.

این همایش در 14 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان به شرکت در آن می‎توانند تا تاریخ 4 اسفندماه مقالات خود  را ارسال کنند. همچنین برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این همایش و نحوه ثبت می‎توانید به پایگاه اینترنتی www.csconf.ir/fa مراجعه کنید.
 
captcha