کد خبر: 3471747
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
شریعتی نیاسر خبر داد:

اعتبارات آموزش‌ قرآنی در دست پیگیری

گروه دانشگاه: رئیس کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی با بیان اینکه اخیراً بحث اعتبارات آموزش قرآنی مطرح شده، گفت: امیدواریم اعتبارات خوبی برای آموزش‌های قرآنی داشته باشیم.

مجتبی شریعتی نیاسر، رئیس کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی و معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی اظهار کرد: در حال حاضر بحث کارگروه علوم قرآنی خیلی جدی و فعال است، کارگروه و ستاد آن جلساتی را پشت سر هم برگزار کرده‌اند و تلاش بر آن است که مراکز دانشگاهی آموزش‌های علوم قرآنی را جدی بگیرند و ما هم بسیار جدی هستیم و حمایت می‌کنیم.
وی افزود: اعتقادمان بر این است که آموزه‌های قرآنی می‌توانند زمینه‌ تأمین سلامت فکری و دانشی نسل جوان ما را فراهم کند. این برنامه‌ها در دست تدوین است و به تدریج هم ابلاغ می‌شود.
شریعتی‌نیاسر عنوان کرد: اخیراً بحث اعتبارات آموزش قرآنی مطرح شده و امیدواریم که در محدوده اعتباراتی که مطرح شده ان‌شاءالله بتوانیم مصوبات لازم را بگیریم. چون نهایی نشده فعلاً به آن نمی‌پردازیم؛ اما امیدوار هستیم که اعتبارات خوبی را برای آموزش‌های قرآنی داشته باشیم.
رئیس کارگروه توسعه آموزش عالی قرآنی در مورد بازنگری رشته‌های قرآنی، گفت: بازنگری رشته‌های علوم قرآنی مثل سایر رشته‌هاست، از مجموع 2 هزار و 200 رشته‌مقطعی که در کشور داریم بالغ بر 600 مورد آن از قدمت بیشتر از 10 سال برخوردار بوده‌اند که تقریباً همه آن‌ها مورد بررسی قرار گرفته و یکسری از این رشته‌ها که مربوط به شورای تحول است در اختیار آن‌هاست و به آن‌ها واگذار شده که ان‌شاءالله آن‌ها برنامه‌ریزی‌هایشان را تکمیل کنند و نتیجه‌اش را برای ارائه به شورای عالی برنامه‌ریزی اعلام کنند.
وی بیان کرد: تمام برنامه‌های بازنگری شده به همان سرعتی که نهایی می‌شود روی سایت وزارت‌خانه قرار می‌گیرد و زمانی هم که روی سایت وزارت‌خانه قرار می‌گیرد برای ورودی‌های جدید لازم‌الاجراست.
اتمام ویرایش بازنگری رشته‌مقطع‌های قدیمی به‌زودی
معاون آموزشی وزیر علوم ادامه داد: بازنگری رشته‌ها و رشته‌مقطع‌های قدیمی انجام شده و به‌زودی ویرایش آن تمام می‌شود و روی سایت وزارت‌خانه قرار می‌گیرد. از تاریخ استقرار آن روی سایت و ابلاغ آن به دانشگاه‌ها برای همه دانشگاه‌ها در ورودی‌های جدید لازم‌الاجراست.
وی گفت: تقریباً 600 رشته‌مقطع از مجموع 2 هزار و 200 رشته‌مقطعی که داشتیم و بعضاً بیش از 10 سال از آخرین بازنگری آن‌ها می‌گذشت و قدیمی محسوب می‌شدند، مورد بازنگری قرار گرفتند. تقریباً بیش از 95 درصد آن‌ها بازنگری شده و فقط کارهای ویرایشی‌شان مانده و به تدریج روی سایت قرار می‌گیرد.
captcha