کد خبر: 3471979
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰
الهامی‌نیا:

نابودی اسرائیل؛ رسالتی که امام خمینی(ره) بر دوش نظام اسلامی گذاشته است

گروه سیاسی: پژوهشگر و محقق علوم اسلامی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند: «اسرائیل غده‌ای سرطانی است که باید از صحنه روزگار حذف شود»، اظهار کرد: حذف اسرائیل از صحنه روزگار رسالت نظام اسلامی ایران است، این رسالت را امام به ما هدیه داد و با تمام قوا باید حفظ شود.

به ‌گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، امروز، 12 بهمن همزمان با اولین روز از دهه مبارک فجر حجره طلبگی حضرت امام(ره) با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی، شهرستانی، روحانیون و طلاب، خانواده معظم شهدا و اقشار مختلف مردم در اراک گلباران شد.
حجت‌الاسلام علی‌اصغر الهامی‌نیا، پژوهشگر و محقق علوم اسلامی در مراسم گلباران حجره طلبگی حضرت امام(ره) با اشاره به نقش مدیریتی امام خمینی(ره) در پیروزی انقلاب و رساندن کشتی نجات ایران به ساحلی امن و با عزت، گفت: امام با تدابیر حکیمانه خود مدیریتی بالاتر از رهبری ایران را برعهده داشت، موج بیداری عظیم اسلامی در منطقه و تلنگر بر آزادی‌خواهان جهان از افکار و اندیشه‌های ناب ایشان منتج می‌شود.
وی تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری آیت‌الله خمینی(ره) زمینه تغییر مسیر تاریخ ایران را فراهم کرد، هیچ تردیدی نیست اگر بگوییم عظمت امروز کشور در منطقه و تاریخ از همین تحولات انقلاب نشئت گرفته است، مردم با هوشیاری خواستار تغییر حکومت بودند و با صلابت براین خواسته فائق آمدند.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا با تأکید بر رهبری امام(ره) بر نظام و انقلاب، اظهار کرد: امام برای ریاست، حاکمیت و قدرت‌طلبی قیام نکرد، دنیا و خواسته‌های مادی برای ایشان کوچک بود، آن حضرت با تبیین افکار و اندیشه‌های قوی سعی داشتند که احکام و موازین الهی را در نه تنها در ایران بلکه در سایر جوامع اسلامی نیز طنین‌انداز کنند.
وی اضافه کرد: امام در دوران جوانی در حالیکه تنها 24 سال داشتند کتاب «سّرالصلاة» را تألیف کردند، این امر مهم بدین معناست که ایشان در این سن آنچنان که باید اسلام را شناخته بودند و به موازین اسلامی نیز عمل می‌کردند، حال آن حضرت با کمک و یاری مردم خواست تا اسلام را به مردم شناسانده و آنان را از گمراهی برهاند.
پژوهشگر و محقق علوم اسلامی بابیان این نکته که اسلام ظلم‌پذیر نبوده و همواره ظالم ستیزست، تصریح کرد: امام از جانب خدا مأمور شد تا مردم را با خود به سمت خدا ببرد و به آنان یاد دهد که چگونه باید اسلام را بشناسند و در زندگی خود جاری و ساری کنند.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا توحید، ولایت‌مداری و غدیر را از جمله دستاویزها و عناصر اتحاد بین مسلمانان دانست و گفت: ولایت‌فقیه دستاویزی بعد از توحید و نبوت است، بدون شک اگر تمامی جوامع اسلامی به این شاخصه‌ها توجه لازم را داشتند مسلمانان در اقصی نقاط جهان گوشت قربانی نمی‌شدند.
وی ادامه داد: حرمین شریفین در عراق و عربستان باید نقطه وصل مسلمانان و الگوی وحدت بین جوامع اسلامی باشد، اما متأسفانه با حاکمیت آل‌سعود و وهابیت به محل جنگ‌های نیابتی تبدیل شده است، رژیم سعودی با فرمان گرفتن از آمریکا و اسرائیل رفتارهای غاصبانه خود را توجیه می‌کند و حتی برای نوکری خود مواجبی را به جوامع استکباری می‌پردازد.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا گفت: امام تنها برای سازماندهی مسلمانان قیام نکرد، هدف ایشان نجات مستضعفان عالم بود، اسلام برنامه‌های خود را برای نجات همه مستضعفان عالم از زیر چکمه جنایتکاران تنظیم کرده است، اسلام این ظرفیت را دارد تا همه مظلومان را به خواسته قلبی خود که برقراری عدالت اجتماعی در دنیاست برساند.
وی با اشاره به اینکه قدرت حاضر قرن غلبه مستضعفان بر مستکبران است، تصریح کرد: با استناد به آیات و احادیث حق بر باطل پیروزست، امام نیز با این تفکر و ایده به میدان آمدند و با تمام وجود در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمن ایستادند، امروز اگر مسلمانان اعلام وجود و هویت می‌کنند و مستکبران جهانی ناکام ماندند همه به برکت امام و انقلاب اسلامی ایران است.
به گفته الهامی‌نیا 70 سال از تجاوزات و آتش افروزی اسرائیل بر فلسطین می‌گذرد، کشوران داعیه اسلام مانند عربستان و ... در طول این سال‌ها حتی یک گلوله به سمت اسرائیل شلیک نکردند، اما این کشور از سوی ایران احساس خطر می‌کند و سعی دارد با تهدیدها و فشارهای اعمال شده از سوی جوامع غربی نظام را تحت فشار قرار دهد.
وی با اشاره به فرمایش امام که فرمودند اسرائیل غده‌ای سرطانی است که باید از صحنه روزگار حذف شود، اظهار کرد: حذف کردن اسرائیل از صحنه روزگار رسالت نظام اسلامی ایران است، این رسالت را امام به ما هدیه داده و با تمام قوا باید حفظ شود.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا در بخشی از سخنان خود بابیان اینکه نباید اجازه دهیم برخی از عوامل سودجو از نام امام به نفع منابع مالی و کسب موقعیت‌های اجتماعی استفاده کنند، اضافه کرد: این افراد داعیه‌دار خط امام و رهبری هستند؛ اما با رفتار و عملکرد خود نشان می‌دهند که امام را به خوبی درک نکرده‌اند.
وی پرداختن به مسئله ولایت‌فقیه را یکی از مباحث بسیار مهم تلقی کرد و گفت: کرامت انسانی زمانی برقرار می‌شود که حکومتی با عدالت اجتماعی و بدون در نظر گرفتن جایگاه و موقعیت افراد حاکم باشد، این حکومت وصل به امامت و نبوت بوده و حکومتی مانند ولایت مطلقه که به این عناصر وابسته است راه را به خطا نخواهد رفت.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا زیر سؤال رفتن ولایت مطلقه را تحریف شخصیت والای امام(ره) خواند و اضافه کرد: دشمنان با استفاده از عوامل نفوذی و شبکه‌های فعال ماهواره‌ای قصد دارند در محاسبات ما انحراف ایجاد کنند و اگر چنین اتفاقی افتد قطعاً دشمنان نیز نفوذ پیدا خواهند کرد؛ بنابراین با معرفی آرمان‌ها و اندیشه‌های ایشان نباید اجازه تحریف شخصیت معمار کبیر انقلاب توسط دشمنان را بدهیم.
استاد حوزه و دانشگاه قم تعامل با آمریکا و افکار سفاکانه آنان را مخالف مواضع اسلامی دانست و تصریح کرد: با حرکت در مسیر امام و رهبری همه نظام‌های طاغوت از بین خواهند رفت، تنظیم امور کلان جامعه باید با نظر و رأی رهبری باشد، از فرمایشات و مطالبات ایشان نباید جلوتر باشیم و روی حرف ایشان حرفی بزنیم.
وی بابیان این مطلب که نظام برای برجام هزینه سنگینی را پرداخت، به نقش اثرگذار رهبری در پیشرفت مذاکرات هسته‌ای اشاره کرد و افزود: در این امر دولت از معظم‌له درخواست کردند که وارد عمل شده و آنان را راهنمایی کند، ایشان با اقتدار وارد صحنه شدند و شاخ غولی که خود را آقای عالم می‌داند شکستند.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا دستگیری چند نفر از درجه‌داران ناوگان دریایی آمریکا توسط سپاه را ثبت برگ زرینی دیگر در سند افتخارات نظام خواند و اظهار کرد: دستگیری و عذرخواهی دولت آمریکا از ایران به دلیل تجاوز به آب‌های خلیج‌فارس نشان از اقتدار نظام دارد و غرور مسلمانان را چندبرابر کرد.
وی در ادامه سخنان خود به انتخابات پیشرو نیز اشاره کرد و افزود: شورای نگهبان گلوگاه نفوذی‌هاست، این شورا با تعیین صلاحیت‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری راه را بر رخنه عوامل نفوذی خواهند بست و اجازه نخواهند داد افرادی که از اصول اسلامی تبعیت نمی‌کنند سکان اداره کشور را به دست بگیرند.
حجت‌الاسلام الهامی‌نیا با تأکید برلزوم پاسداری از افکار اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امام در زمینه‌های مختلف از جمله انتخابات، ابراز کرد: رأی مردم در همه حال محترم است؛ اما اقشار مختلف باید هوشیار باشند تا افرادی را مجری احکام اجرایی کنند که دچار لغزش نشوند.
وی با اشاره به تفاوت دمکراسی نظام اسلامی ایران با دمکراسی غربی گفت: رأی مردم بیعت با نظام بوده و وجود ولی‌فقیه است که به صندوق آراء تقدس می‌بخشد، بنابراین مردم باید کسی را انتخاب کنند که به دموکراسی اسلامی و مردم سالاری دینی متعهد باشد.
استاد حوزه و دانشگاه قم در پایان؛ اظهار کرد: هیچ نظامی را نمی‌توان پیدا کرد که با گذشت 48 روز از پیروزی به منظور تعیین نام حکومت رأی‌گیری کند، امام با انجام این عمل مردم را در امور سهیم کردند و نظام نیز با بیش از  98درصد آراء تشکیل شد، امروز وظیفه ما و نسل جوان است تا از این ارزش‌ها و اهداف پاسداری کنیم.
captcha