کد خبر: 3472262
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۸

برپایی محافل انس با قرآن دهه فجر هر روز در یک مسجد اردبیل

گروه فعالیت‌های قرآنی: محافل انس با قرآن ویژه ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در 10 مسجد اردبیل برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، موسسه قرآنی «پیشگامان راه سعادت و هدایت استان اردبیل» با همکاری هیئت امنای مساجد اردبیل و پایگاه مقاومت و کانون فرهنگی ـ هنری شهرداری اردبیل، اقدام به برگزاری 10 محفل انس با قرآن کریم به مناسبت ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی کرده است.
براساس این گزارش، این محافل انس با قرآن همزمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی در 10 مسجد اردبیل برگزار می‌شود که زمان برپایی این محافل نیز بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء خواهد بود.
در هر یک از این محافل، قاریان برجسته استان اردبیل به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید می‌پردازند. بهزاد هژبری، حافظ کل قرآن کریم و دارنده رتبه اول رشته حفظ مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران نیز در این محافل به اجرای برنامه می‌پردازد.
بنابراین گزارش، این محافل انس با قرآن کریم هر روز در یک مسجد خواهد بود که 13 بهمن‌ماه در مسجد رحمانیه پیرمادر، 14 بهمن‌ماه در مسجد نواب صفوی، 15 بهمن‌ماه در مسجد بنی‌هاشم گلمغان، 16 بهمن‌ماه در مسجد توحید شهرک توحید، 17 بهمن‌ماه در مسجد عباسیه محله پناه‌آباد، 18 بهمن‌ماه در مسجد هاشمیه سیدآباد، 19 بهمن‌ماه در حسینیه روستای حمل‌آباد، 20 بهمن‌ماه در مسجد امام رضا(ع)، 21 بهمن‌ماه در مسجد موسی‌بن جعفر(ع) میراشرف و 22 بهمن‌ماه در مسجد روستای آراللو کوچک برگزار می‌شود.
captcha